Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '06

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler ağlamaz mı?

Erkekler ağlamaz mı?
 

Herkes bir şeylerden esinlenerek yazıyor yazılarını mutlaka.Ben de sevgili Melda' nın '' erkekler ağlamaz ''adlı yazısının başlığından esinlendim bu yazımda..

Erkekler ağlamaz mı gerçekten.. diye de düşündüm. Bizden ne farkları var, onların kalpleri taştan mı.. duyguları bizden kaç eksik?

Yoksa taa en başından onlara çocukluklarında '' erkekler ağlamaz ''dendiği için mi ağlamazlar?

Bence onlar ağlamayan degil,ağlayamayanlardır. Gözyaşlarını içlerine akıtanlardır. En kötü olaylarda bile, bizlere sağlam, kapı gibi görünme adına '' erkekler ağlamaz '' sözünün arkasında durarak, ağlamazlar, ağlamıyorlarsa da..

Kendi kendilerine kaldıklarında hiç kimselerin duyup göremeyecekleri yerlerde ağlıyorlardır ya da,biz görmüyoruzdur.

Oysa onlar da bizim gibi bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlasalar,gözleri şişse onların da ağlamaktan.. da onlar da rahatlasalar atsalar streslerini böylelikle de,biz de rahatlasak..

Biz kadınlar hemen hemen her şeye ağlarız.. seviniriz ağlarız, üzülürüz ağlarız.. sevdiğimiz bir arkadaşımızın düğününe gideriz mesela. Orada ağlarız..aşk acısına ağlarız..ayrılırız..ağlarız..duygusal filmler seyrederken bir kutu mendil biter neredeyse ağlarız...

Bazı blog arkadaşların''aglamanın da bir haysiyeti şerefi var canım,biz olur olmaz herşeye ağlamayız''dediklerini duyar gibi oluyorum nedense:)

Ağlamak güzeldir,süzülürken yaşlar gözünden,

Sakın utanma...

.....

Ağlamak şu geçici dünyada

Herşeye rağmen varolmak demek, diyor; sezen aksu bir şarkısında...

Ağlamanın güzelliğinden bahsediyor..

Evet ağlamak gerçekten de güzeldir..dikkat ettiniz mi hiç?ağladıktan sonra gözlerimiz daha bir parlak ve güzel olur..Renkleri çıkar ortaya..bazen de renk degiştirirler sanki daha bir buğulu olurlar,bir anlam kazandırırlar yüzümüze..

Ama ağlamalarımız kederden degil,mutluluktan olsun öyle degil mi

Sevgi'yle..

 
Toplam blog
: 319
: 1390
Kayıt tarihi
: 29.10.06
 
 

"Ben; hiç yalnız kalmadım... Kalabalık bi ailede yere atılan yataklarda Yan yana, baş başa, el el..