Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler evlenecekleri kızlarda bu özellikleri arıyor 2

Erkekler evlenecekleri kızlarda bu özellikleri arıyor 2
 

google


Yazı dizimizin ikinci ve son bölümündeyiz arkadaşlar. Sonuçta kültürümüze yerleşmiş, genetiğimize işlemiş de beklentileri göz ardı etmemek gerekiyor. Nasıl mı?  Bizim Türk erkekleri hamarat kadınlardan hoşlanıyor. Bilirsiniz “erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer”! Güzel yemekler, özenli nezih kurulan masalar, derli toplu bir ev, ütülü temiz çamaşırlar vs.

Erkek bunları külfet olarak değil de düzenin sağlanması, ilişkinin sağlıklı devamı için keyifle yapan kadın istiyor. Bunun altında yatan kabul etmek istemezsek de anne rolüne duyulan özlemdir aslında! Her erkek birlikte yaşadığı kadında biraz annesini arar. Anaç ruhlu, şefkatli kadınlar da erkeklerin sığınacağı bir  limandır aslında.

Şimdi hemcinslerimden isyan seslerini duyuyorum sanki!:). Lütfen yazının devamını okumdan beni eleştirmeyin. Aslında biz kadınlar akıllı ve kurnaz insanlarız. Allah ‘ın bize lütfettiği bir iş bitiriciliğimiz ve idare etme yönümüz var ki, altından kalkamayacağımız hiçbir şey yoktur hayatımızı idame ettirirken. Yeter ki doğru yerde doğru kartımızı oynamayı öğrenelim. Bu demek oluyor ki, erkeği mutlu etmek için hizmetçi ruhumuzu sürekli ayakta tutmamıza gerek yok J. Elbette günümüzde yerleşmiş tabirle hayat müşterektir.  Tatlı dille verdiğimiz kadarını inanın alabiliriz! Bununla ilgili önemli tüyoları başka bir yazımda sizlerle paylaşmak arzusundayım. Hepsi yaşanmış  tecrübeler ile sabittir!

Konumuza kaldığımız yerden devam edelim; erkekler evleneceği insanla dost olmak istiyor. Aynı dili kullanarak her şeyi konuşabildiği, esprilerine gülebilen, hatta gerektiğinde ona tavsiyelerde bulunan kadın istiyorlar. Daha önce söylediğimiz gibi ilk adımı atmaktan çekinmeyen kadın, cesur hamleleri ile onu mutlu edecek şeyleri yapmakta rahat olmalı!

Diğer bir kurallığımız ve bence en önemli olanı; baskı! Gün içerisinde defalarca aranmak, onlarca mesaj okumak erkekleri sıkıyor arkadaşlar! Evet ilişkinin başlangıcında hoş diyaloglar olsa da bunlar, oturan ilişkiler de zamanla sıkıcı halle gelebiliyor. Yaşadığı ilişkide ve kadında rahatı, huzuru ve eğlenceyi isteyen karşı cins partnerlerimizi aşırı ilginin ve merakın tetiklediği baskıdan iç güdüsel olarak zamanla kaçma ve hatta kurtulma çabasına düşüyorlar! Buna bağlı olarak sık sık evlenme bahsinin açılması da onları geriyor. Siz önce kendinizi sonra partnerinizi mutlu ettikten sonra beklediğiniz başarılı sonu zaten elde edeceksinizdir. Evlenme istediğinizi sizin dile getirmeniz zaten amaçladığınız hedefteki başarınıza gölge düşüreceğinden zaman içersinde sizi mutlu etmeyecektir. Doğru hareket, sabır ve zaman!

Zeki kadın haksızlıklara karşı da durabilen, dürüst kadındır ilkesinden yola çıkarak sakın ola hali hazırda kız arkadaşı olan ya da evli erkeklere meyil etmeyin! İlk anda heyecan ve bazı dürtülerini doyurmak adına size sinyaller gönderseler de, zamanla sizin güvensiz ve her yapılan haksızlığa göz yuman hatta bunu da yapmaktan çekinmeyen bir karakter olduğunuz izlenimi maalesef karşı tarafa verir. Sonuçta kaybetmek kaçınılmazdır.

Hayallerinizin ve umutlarınızın aydınlattığı yolunuz açık olsun!

DİLEK YAKA 

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..