Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '14

 
Kategori
Deneme
 

Erkekler gezdikleri kadınla yatmaz, yattıkları kadınla da gezmezler

Erkekler gezdikleri kadınla yatmaz, yattıkları kadınla da gezmezler
 

Bu kadın milleti gerçekten çok saf, saftirik; hadi biz kendilerine biraz yardımcı olalım da sokaklarda boşuna koca peşinde koşmasınlar. Anam bacım erkekler gezdikleri kadınla yatmaz, yattıkları kadınla da gezmezler; boşuna kocanızı ve kocanızı ayartan şıl...ğı pastanelerde, kafelerde, sinema minemalarda aramayın!

Ki görseniz dahi bu hatun oradan buradan tanıdık manıdıktır, vallahi tallahi aralarında bir şey geçmiş olamaz. Ki geçmişse kusura bakmayın kocanız biraz salaktır; adam yattığı kadını karım beni yakalasın diye böyle Bağdat Caddesi’nde kafeye davet eder mi?

Eğer diyorsanız ki yatmasın, bir kadınla gezmiş olması da aldatmadır; yapmayın etmeyin insan insanla konuşur. İş arkadaşıdır, okul arkadaşıdır, komşudur, tanıdıktır, yolda karşılaşmıştır. Oturup bir çay içmeyle, iki sohbet edip hal hatır sormayla bir şey olmaz.

Gerçekten de bazı cahil kadınlar kocasını bir kadınla yan yana görseler “kocam beni aldatıyor” diyorlar. Bir kere aldatmak yatmaktır, başka türlü aldatma olmaz. Ayrıca erkekler bu konuda o kadar beceriklidir ki yakalanmaları mümkün değil. Yakaladığınızı sandığınız bence işte böyle kafede oturmuş konuşuyu filandır.

Ancak aptallar çapkınlık yaparken yakalanır. Elbette peşine düşerseniz feriştahını bile yakalarsınız. Bazı erkekler sağlam olsun diye sadece bir kadınla ilişki kurarlar. Bu tür uzun süreli ilişkiler bir şekilde ortaya çıkar. Aslında çıkmaz ama erkek sanki kendi karısıymış gibi haftada bir arka mahalleye yollanır. E haliyle birinde olmazsa birinde yakalanır.

Bir erkek yatacağı kadını bin bir planla götürür. Özel takip etmedikçe bulamazsın bilemezsin. Komiser Colombo bile zor bulur. Ayrıca bazı erkekler sevgililerinin telefon numaralarını telefonda taşıyorlar. Bu kadar saflık olmaz ya! Yattığın kadının numarası telefona yazılır mı ya! İşte bu kekler yakalanıyorlar! Büyük ikramiye çıkmış piyango bileti gibi o numaraları tek tek aklımda taşırım! Gerçek çapkın asla yakalanmaz! Aslında bu konuda söyleyeceğim çok şey var ama kadınlara ipucu vermek istemiyorum. Ben hemcinslerime ihanet etmem!

Erkeklerin taktiklerini burada anlatacak değilim. Hemcinslerimi korumalıyım! Ancak aldatma zannedilen haller yüzünden boşu boşuna yuvalar yıkılıyor, üzülüyorum. Bağdat Caddesi'nde bir hatunla hiç oturmamış biri ne işler çevirmiştir de sizin ruhunuz duymaz. Kızmasınlar ama kadınlar hakkaten fazla zeki değiller. Konuya o kadar basit yaklaşıyorlar ki “Kız seninkini parkta biriyle gördüm” Allah’ın parkı, gelen geçen tanıdık. Benim çevremde yüz tane tanıdığım kadın var ve bunlardan biri ya da daha fazlasıyla Allah’ın parkında her gün karşılaşma ihtimalim yüzde yüz. Göreceğim, durup konuşmadan, bakmadan mı gideceğim! Aldatma olaylarının yarısı kadınların paranoyası!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..