Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Erkekler kadınlarden ne ister

Erkekler kadınlarden ne ister
 

Her erkeğin kafasında canlandırdığı, hayalini kurduğu ve hatta hayatını paylaşmak istediği bir kadın tipi vardır. Aslında; bu ideal kadının bir güzellik kraliçesiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Biz kadınlar genelde erkeklerin manken fizikli, bebek yüzlü bir kadına aşık olacağını düşünürüz. Oysa azımsanmayacak sayıda erkeklerin itiraflarına göre, her ne kadar ilk başta baktıkları şey güzellik ise, seksapellik ise, uzun süreli bir beraberlik yaşamak istedikleri kadında, aradıkları özellikler çok daha farklı.

Neden mi? Çünkü erkekler monutonluktan korkuyorlar, eğer bir kadın da ihtiyaç duydukları, her insandan bir parça görebiliyorsa, işte o kadın, aradıkları mükemmel kadındır. Erkekler her zaman kadınların , açık sözlü olmamalarından yakınsalarda, aslında ibrenin ucu kendilerine çevrildiğinde gerçekleri çikolatalı pasta olarak görmek isterler. Erkeklerin bir diğer tarafı da; " Hiç bir erkek aptal kadın istemez " İş toplantılarından tutunda akraba ziyaretlerine kadar yanlarında gurur duyabilecekleri, konuşmasıyla, kültürüyle, aklıyla herkesi etkilemek isterler. Akıllı bir kadını da elde tutmayı, ancak akıllı bir erkek başarabilir ve erkeklerde her zaman akıllı olduklarını hissetmek isterler.

Aslında biz hep büyük göğüslü, dolgun kalçalı bayanları erkeklere neden çekici geldiklerini düşünürüz değil mi? Bütün bu fiziksel özellikler doğurganlığın simgesi de ondan. Erkekler herşeyden önce genlerini devam ettirmek isterler, işte erkekler uzun süreli bir aşk yaşadıkları kadını çocuklarının annesi yapmak isterler. Ve erkekler sürekli yeni şeyler denemeye açık kendini yenileyen, değişikliklerden korkmayan, kadınlar asla sıkıcı olmaz diye düşünürler. Kısacası her an her şeyi yapabilecek bir kadına asla hayır diyemezler diye düşünüyorum.

Bir kadının sevdiği erkeğe her koşulda destek olması da; erkekler için çok önemlidir. Erkekler doğaları gereği sevdiklerini korumaktan ve güçlü olmaktan hoşlanırlar, güç onlar için çok önemlidir. Aslında biz bayanlar çoğu şeyi abartırız, mesela; eşimiz veya sevgilimiz, bazen bizi dinlemez biz hemen " tamam soğuyor benden sıkıldı kesin başkası var " diye düşünürüz . Halbuki eşimiz veya sevgilimiz iş, para, kariyer vs. düşünürken biz bayanlar yanlış algılayabiliyoruz, ve gözlemlerime göre her erkek , annesi gibi bir bayan aramıyor, benim görüşüm bu, her kadın annesi olucak diye de bir kural yok, biz bayanlar biraz daha kendimize özen gösterelim eşimize, sevgilimize çocuklarımızada yeterli özeni gösterelim belki birşeyleri değiştirebiliriz.....

HAYDİ KALKIN KENDİNİZ, EŞİNİZ, SEVGİLİNİZ VE ÇOCUKLARINIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPIN!!!...

SEVGİLER, İYİLİKLER...

 
Toplam blog
: 110
: 4498
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

Muhasebeciyim. Hep yazmak istedim fakat içimdekileri yazıya dökemiyorum. Bu ana kadar hiç denemed..