Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '06

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler kadınları anlamıyor !!!!!...

Erkekler kadınları anlamıyor !!!!!...
 

Erkeklerin asırlardır hayatlarında kadınlar olmasına rağmen her erkek kadınları çözdüğünü söyleyemez. Erkekler kadınları anlayamaz anlam veremez.. Bu sanırım kadınların daha duygusal erkelerin daha mantıksal olmalarından kaynaklanıyor..

Erkeklerin anlam veremediği kadınlardaki davranışlar ve her seferinde farklı farklı tepkiler bu konuda onları haklı çıkartıyor.

Bir kadın cevabını duymak istemediği bir soruyu eşine sevgilisine sorar durur.. Karşındaki erkek de kırmamak adına idare edici cevap verir.. Kadın tatmin olmaz, yalan söylüyorsun der.. Oysa erkek gerçeği söylese de tatmin ve üstelik mutsuz olacak..

Başka bir meselede yirmi otuz parça giysisi olmasına rağmen her alışverişte hiç yokmuş gibi alışveriş yapmalarına hayretler içerisinde kalırlar...

Anlayamadıkları bir başka konuda kadınlar sürekli rejimdeyim deyip, erkeğin tabağındaki patates kızartmasından tırtıklanmasına, colasının içilmesine bir anlam veremezler.

Kürk giyerler, kedi köpek severler fakat küçücük bir böcek veya örümcek gördüklerinde kıyametler kopartırlar... Bu durum erkeklere pek inandırıcı gelmiyormuş hanımlar.

Kadınların sürekli üşümelerine karşılık neden daha kalın bir şeyler giymediklerini çözemiyorlarmış..

Kuaföre gittiği halde anlaşılmayan kadınların niçin böyle bir zahmete her gün girdiklerini anlamıyorlarmış...

Bu liste böylee uzar gider.. Bu ve benzeri bir sürü sebeplerden dolayı asırlardır bayanlar anlaşılamamıştır.

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..