Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

ERKEKLER NEDEN GENÇLEŞME İÇİN ULTRAFORMER TERCİH EDİYOR?

ERKEKLER NEDEN GENÇLEŞME İÇİN ULTRAFORMER TERCİH EDİYOR?
 

ERKEKLER NEDEN GENÇLEŞME İÇİN ULTRAFORMER TERCİH EDİYOR?

     Erkeklerin en çok yaptırdığı estetik ve gençleşme işlemlerini  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Eser Aydoğdu ile konuştuk.

   Bu konuda Dr.Aydoğdu; estetik denilince hep kadınlar akla gelirken artık bunun büyük bir değişkenlik gösterdiğini söyledi. Günümüzde erkekler hem fit hem genç görünmek için gerekli bütün işlemleri yaptırmaktadır. Ve gittikçe bu oran artmaktadır.

   Fakat kadınlardan farklı olarak erkekler doğal işlemleri, dışarıdan bakıldığında anlaşılmayan işlemleri tercih etmektedir. Aynı zamanda iş hayatından alıkoymayan, morarma, iğne ve şişme olmayan uygulamaları yaptırmaktadırlar.

 

    Ultraformer Fokus Ultrasound uygulaması yalnızca tek seansta yapılabilen, 10 yıla kadar gençleşme etkisi sağlayan, morarma ve şişme olmadan sağlayan bir cihaz. Op.Dr.Eser Aydoğdu özellikle dizi oyuncularının, sanatçıların, iş adamlarının iş hayatlarından, dizi çekimlerinden alıkoymadığı için bu yöntemi sevdiklerini belirtti. Ve ayrıca yaz aylarında da rahatlıkla yapılan bir uygulama olduğu için özellikle popülaritesi artmaktadır.

    Günümüzde derideki bu yaşlanma bulgularını yok etmek için pek çok işlem ve ürün uygulaması mevcuttur. Derideki sarkma ve yaşlanma etkilerine yönelik en etkili yöntemler arasında cerrahi hala üst sıralarda sayılmaktadır. Ancak pek çok kişi cerrahinin risklerini göze alamadığı için veya yapılacak girişimsel işlemler sonrası sosyal hayatın bir süreliğine etkilenmesi sebepleri ile yaşlanmış bir cilt ile yaşamayı tercih etmekteydiler.

Artık tüm  bu işlemleri ve sonrasını göze alamayan kişiler için de bir çözüm mevcut: ULTRAFORMER-HIFU sistem. Bu sistem ile derideki yaşlanma süreci bir süreliğine durdurulmakta, oluşan yaşlanma bulguları ortadan kaldırılmakta, deride sıkılaşma ve gerilme etkisi yaratılmaktadır. Ultraformer-HIFU sistem, bu etkileri, yüksek yoğunluklu odaklanmış ses dalgaları ile gerçekleştirmektedir.


   UltraFormer teknolojisi cildin alt katmanlarındaki taşıyıcı dokularda odaklanmış ses dalgaları kullanılarak kollajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve gerginlik sağlayan bir tedavi yöntemidir.

 
Cerrahiye alternatif etkili bir yöntem var mıdır?

İşte bu aşamada cerrahiye gerek kalmadan son yıllarda Ultraformer - HIFU sistem sayesinde, derideki yaşlanma süreci bir süreliğine durdurulmakta, oluşan yaşlanma bulguları ortadan kaldırılmakta, deride sıkılaşma ve gerilme etkisi yaratılmaktadır.



Ultraformer nasıl uygulanır?

Bu ameliyatsız yüz germe işlemi uygulaması anestezi gerektirmeden, ultrasound başlık cilde değdirilerek yani cilt bütünlüğü bozulmadan ve yaklaşık 30 dakika gibi kısa bir sürede yapılmaktadır. Bu cihazla odaklanmış ses dalgaları kullanılarak cildin 1,5-3-4,5 mm gibi istenilen derinlikteki noktalarında, diğer yöntemlerle ulaşılamayacak derinliklerde, kontrollü küçük ısı noktaları oluşturularak cildin gerginliğini sağlayan yapılar (kollajen ve elastin) tekrar yapılanmaları için tetiklenmektedir.

Yöntem kaç seans uygulanmaktadır?

Fokuslu ultrason yöntemi, tek seans olarak uygulanır, 3 aylık bir süreçte, cildin kendini her geçen gün artarak yenileme, sıkılaşma etkisi, cerrahiye gerek kalmadan sağlanmaktadır.

İşlemin en güzel tarafı ise cerrahi bir yöntem olmaması nedeni ile, uygulamanın ardından kişinin günlük aktivitelerine hemen dönebilmesidir.

Op.Dr.Eser Aydoğdu ,  son olarak, bu yöntem deri dış yüzeyinde iyileşme süreci gerektiren bir etki yapmadan ve sosyal hayattan kopmanıza gerek kalmadan, her mevsimde kolay bir şekilde ve tek seans olarak uygulanabilen, etkili bir cilt gençleştirme yöntemidir.

 

Op.Dr.Eser Aydoğdu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.eseraydogdu.com.tr

Facebook: Op.Dr.Eser Aydoğdu

İnstagram : @OPDRESERAYDOGDU

Twitter      : @OPDRESERAYDOGDU

 

 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..