Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler neden sevişmek istemez?

 
 
Pili bitmiştir
 
Eğer bir erkek yorgunsa ve stresliyse seks yapmaktan uzak durabilir, altında birşey aramamalısınız. Stresli anlarında üzerine gitmek yerine müzik veya masajla onun rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz. Sonrasında size kendini affettirecektir.
 
Boşa ateş etmiştir
 
Aklına esip mastürbasyon yapmışsa, belli bir süre kendine gelemeyeceğinden bir süre seks yapmak istemeyecektir. Fakat durum kısa sürelidir ve ilk uyarılışta seks yapmak için tekrar harekete geçecektir.
 
Hastalanmıştır
 
Erkekler genelde hastalıklarında bir çocuk gibi nazlı olabilirler ve bu durumlarda seks yapmak onlara zor gelecektir. Özellikle grip gibi durumlarda enerjisiz olduklarından seks yapmak istemezler.
 
Partneri iticidir
 
Her ne kadar erkekler seksten başka birşey düşünmezler gibi algılansa da, partnerinin gizemeni kaybetmiş olması ve çok isterik bir halde erkeğin tepesine çıkması onu seks yapma isteğinden soğutabilir. 
 
Tatmin edememekten korkuyorsa
 
Erken boşalma ve sertleşememe korkusu yaşayan erkekler, partnerini tatmin edemeyeceğinden korktuklarından seks yapmaktan uzak durabilirler. 
 
Ayrılmak istiyorsa
 
Erkek partneriyle ilgili sorunlar yaşıyorsa, bunu direk söylemek yerine farklı taktiklerle kendinden soğutmaya çalışır. Seks yapmamakta bunlardan biridir.
 
Kafeslenmek istemiyorsa
 
Bir erkek için en itici şeylerden birisi de yeni tanıştığı veya yeni ilişkiye başladığı bir kadının hemen gelecekle, evlilikle ilgili planlarla erkeği avucunun içine alma isteğidir. Bu gibi durumlarda erkekler seks yapmak istemeyebilirler.
 
Sizi aldatıyorsa
 
Erkek, hayatındaki kadını aldatıyorsa diğer kadınla yaşadığı seks hayatını tercih edeceğinden sizinle seks yapmaktan uzak duracaktır.
 
İtiraflar, öneriler ve tavsiyelerimle ErkegimBen.Com 'dayım ;)
 
Toplam blog
: 9
: 391
Kayıt tarihi
: 23.01.15
 
 

Kadınlara öğütler... ..