Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekleri çekici yapan özelllikler

Erkekleri çekici yapan özelllikler
 

 

Her kadının aşık olacağı erkekte aradığı özellikler farklı olmakla beraber, karizmatik, kendine güvenen, etkileyici bir ses tonuna ve derin bakışlara sahip bir erkeğe hiç bir kadın hayır diyemez.

Erkekleri çekici kılan özelliklere birlikte bakalım mı ne dersiniz ?

 

Mizah anlayışı ; 

Bir insanın nelere güldüğü, o insanın zekası ve kim olduğu ile ilgili ciddi  bakış açılarına sahip olmamızı sağlar. Bir erkeğin nelere güldüğü veya gülmediği de bir kadın için önemlidir. Özellikle ortak mizah anlayışına sahipseniz ve aynı şeylere gülüyorsanız bu sizi yakınlaştıyor demektir. 

 

Etkileyici bir parfüm ;

Koku ilişkilerimizdeki en önemli ve etkileyici unsurlardan biridi. Kokular çok ciddi fiziksel reaksiyonlar yaratılarlar. Kişiler üzerinde derin bir iz bırakmak istiyorsanız, kullandığınız parfüm imzanız olmalı. Kokular ile ilgili ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz. http://blog.milliyet.com.tr/kokularin-duygularimiz-uzerindeki-etkisi/Blog/?BlogNo=516955

 

İş Hayatı

Bir kadını etkileyen elbetteki bir erkeğin yüksek maaşlı geliri değildir. Erkeğin yaptığı iş ne olursa olsun, o işte ve meslekte başarılı, yetenekli ve idealist olması, işini sevmesi önemlidir. Zira erkeğin işindeki azmi ve planlı bir çalışma hayatı, karşısındaki kadını fazlasıyla etkiler.

 

Kendinden emin bir duruş

Kadınlar karar yeteneği gelişmiş, verdiği kararların arkasında duran ve kendinden emin erkekleri çok çekici bulurlar. Kararlı cümleler, kendinden emin bir duruş, her zaman kadının ilgisini çeker ve artırır bir nitelik taşır.

 

Yetenekler

Sanatla ilgilenen, resim yapan, herhangi bir müzik aletini çalabilen, güzel şiir okuyan, şiir yazan bir erkek, her daim diğer erkeklerden bir kaç adım öndedir. Kadınlar duygularını yoğun yaşadıklar, aşık olacakları erkek, duygulara hitap eden bir sanatsal faaliyet içinde ise, kadın çok daha hızlı aşık olacaktır. 

 

Etkin bir iletişim

Bir ilişkide iletişim her şeyden önde gelir.  Bir kadını etkilemenin en önemli yollarından biri de, onunla etkin bir iletişim kurmaktan geçer.  Duygulara hitap etmeyi bilen, nerede, nasıl ve ne şekilde iletişim kurabileceğini bilen bir erkek kadınları hızla kendine aşık edebilir.

 

Romantizm

Kuşkusuz her kadın romantik erkekten hoşlanır. Ancak romantik olmak için kendini zorlayan ve yapmacık bir tavır takınan erkekt kadın tarafından hemen kara listeye alınabilir.  Bu yüzden içten, doğal ve samimi duygulara eşlik eden bir romantizm kadınlar için inanılmaz caziptir.

 

Şık giyinmek

Etkin bir duruş için, güzel ve şık giyinmek önemlidir. Bu dünyanın en pahalı markalarından giyinmek anlamına gelmiyor tabi ki. Renk uyumu, temiz  ve ütülü giysiler her zaman bir kadın için önemlidir.

 

Ses tonu

Etkileyici bir ses tonuna sahip olan erkekler,  çok yakışıklı olmasa bile tüm ilgiyi üzerlerinde toplamayı ve kadınları etkileme de oldukça başarılıdırlar.

 

Yaşam kalitenizi ve mutluluğunuzu artırmak, hayatınızda yeni olasılıklara yer açmak ve daha detaylı bilgi almak isterseniz, koçluk öngörüşmesi için bana nilgunaktas@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz :) 

 

Sevgi ve saygılarımla,

A.Nilgün Aktaş

Profesyonel Yaşam Koçu, NLP Uzmanı, Eğitmen

www.aysenilgunaktas.com

nilgunaktas@hotmail.com

 

 

 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..