Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekleri esir etmenin yolları 2

Erkekleri esir etmenin yolları 2
 

En güzeli, sihirli bir öpüş, sihirli bir dokunuşla esir edebilmektir sevdiğini...


Eveeeet!... Nerde kalmıştık canlarım? Haaa! Pardon! Pardon! Şimdi hatırladım. Siz güzel kadınların, biz erkeklere karşı kulanabileceği silahları anlatıyordum size; tüyolar veriyordum kendi hemcinslerimle ilgili hem de; değil mi? Öyleyse isterseniz, lafı daha fazla uzatmadan kaldığımız yerden sohbetimize devam edelim güzel hanımlar... Ne dersiniz?

Silah 9 - Göster ama kesinlikle verme!: Hani Adem'le Havva yeryüzünde göründüğünden beri bize karşı kullandığın o meşhur silahin var ya!... Sakın ha! o bildiğinden şaşma! Göster! Ama kesinlikle verme haaa! Ama Karşındaki adam, uyanık çıkmış da, sendekinin aynısından başkalarında da olduğunu keşfetmişse! Kaderine razı olup otur bir köşede!

Silah 10 - Masumiyet: Hani her kadın yaşadığı sürece küçük, masum, savunmasız bir kız çocuğudur ya... Hani masumiyet, en şefkat gösterilesi halinizdir ya sizin; canlarım benim... Hiçbir şey sökmüyorsa sevdiğin adama; masumiyet silahını çek! Bakalım; ne kadar dayanabilecek senin o masum, mahsun haline?

Silah 11 - " Ama sen beni hiç sevmiyorsun ki! " İşte erkeğin göbeğini çatlatan, geceleri uykusunu kaçıran serzenişin! Bırak! Adam, seni ne kadar sevdiğini anlata dursun!... O anlatırken sana olan aşkını; sen ona istediğin işkenceyi yapabilirsin! Atış serbest canım!...

Silah 12 - Anaçlığı abart!: Her adam sevdiğinde biraz anasını arar da... o analığın bile bir sınırı vardır canım; bunu da bilesin haaa!... Üzerine giydiği gömlekten, işyerinde yiyeceği yemeğe kadar her şeye karış! her şeye o güzel burnunu sok ki sen! Senin adam, sonunda ipin ucunu bırakıp, beyaz bayrağı çekebilsin! Hem de sonuna kadar...

Silah 13 - Her pazar temizlik yap!: Adamcağızın tek dinlenme gününde özenle, titizlikle, dip köşe temizlik yap ki!, adamın, evde kimin patron olduğunu kayıtsız şartsız öğreniversin; iyi mi?!! Bu sayede, sen de sevgilini rahatça esir alabilesin!

Silah 14 - Maç keyfinin canına oku!: Erkeğin televizyonunun karşısına geçmiş, rahat rahat maç izlerken, sen de türlü bahanelerle ya adamın, ya televizyonun önüne geç! Öyle 90 dakika boyunca, maç sonuna kadar falan değil haaa! üçer beşer dakikalık değişik sürelerle sınırlı bu dahiyane yaklaşımın sayesinde! Her istediğini aldırabilirsin, yaptırabilirsin er kşine! Bak! Bak! Yalvarmaya başladı bile!... İzlediği maç sırasında verdiğin huzur karşılığında; her emrine uyacaktır! Hem de harfi harfine!... Yemin ederim sana.

Silah 15 - Mağrasına çekilmesine izin ver!: Yanlız kalmak istediğinde o, kendi dünyasına kapandığında, onu öyle bir rahat bırak ki; normale dönüp, ininden çıktığında! Sana olan minnetinden, mahcubiyetinden kulun, kölen olsun! Sen de mahcup kölenin keyfini sürüver!

Silah 16: Ondan salata yapmasını iste! Ama o salatayı yaptıktan sonra da " Amma da dağıttın mutfağımı haaa! " diye kafa ütüle! Ondan sonra da onu artık salata yapmak için bile mutfağına sokma!

Arkası bir daha ki yazıya... Bu günlük dükkanı kapatıyorum izninizle! Hadi, kalın bakalım Cemce sevgilerimle...

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..