Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekleri esir etmenin yolları 5

Erkekleri esir etmenin yolları 5
 

Nasıl da çekmiş hatun kişi el enseyi!... Bu kadar sağlamcı bi hatunun, esiri olmamak mümkün mü?


Eveeeet!... Nasıl? Esir etmeye başladınız değil mi erkeklerinizi, güzel hanımlar? Bu konuda size yardımcı olmak için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum; gördüğünüz gibi!... İsterseniz kaldığımız yerden devam edelim sohbetimize... Ne dersiniz?

33 - Yatağına alma! : Her kızdırdığında seni, yatağına alma ki erkeğini, anlasın memleketin kaç köşe, kaç bucak olduğunu!...

34- Ya maçoluğundan ya pısırıklığından dem vur: Her Allah'ın günü ya ne kadar maço olduğundan, ya da ne işe yaramaz, ne pısırık bir adam olduğundan dertlen... O kadar ki, adam " Yeter kadın! Yeter ki sus! Ne istersen yaparım! " moduna çabucak girebilsin!

35 - Ağlama krizlerine gir!: Ağlama krizlerine gir, hiç çıkma, orda kal! Öylesine bir gürültüyle, öylesine bir şevkle ve iştahla ağlayabil ki, sen ağladığında, gökyüzünde şimşekler çaksın!, yaşadığın şehri sular, seller götürsün! Sen belki hiç farkında değilsin ama; biz erkekler AĞLAYAN KADINLARA bayılırız! canım.

36 - Anasıyla uğraş!: Her aklına geldiğinde, her vesileyle anasıyla uğraş!, anasına giydir ki! Sırf anasıyla uğraşmaman karşılığında, sen ne istersen yapabilsin kendisi! Şunu hiç unutmamalısın ki, her erkeğin ilk aşkı annesidir. Ve hiçbir erkek annesinin üzülmesine dayanamaz canım. O yüzden ona bir şey yaptırmak istediğinde, işi gücü bırak, annesine yüklenmeye bak sen!

37 - Bol bol yüksek sesle tartış!: Hani canım, siz kadınlar, yüksek sesle konuşunca haklı çıkacağınızı, karşınızdakini bastıracağınızı düşünürsünüz ya hep! Konuşurken, tartışırken onunla, öyle tiz, öyle kulak tırmalayan bir ses tonuyla çığlıklar at ki, sen ona her bağırdığında, kapınıza ya itfaiye, ya polis dayansın!

38 - İktidarını sorgula. Her fırsatını bulduğunda, becerikliliğini, sorun çözebilme becerisini, sosyal ve bireysel saygınlığını, düşünce ve davranış modelini sorgula, suçla, hatta yerin dibine batır ki!, sen ona her saydırmaya başladığında, korkundan, eli ayağı titresin!

39 - Sık sık espri anlayışını eleştir! : Evet, evet... Sık sık espri anlayışını eleştir dedim; yanlış anlamadın beni... Yaptığı her espiriyi, ya çok sulu, ya çok soğuk bulmalısın ki!, adamın kendi espri anlayışını sorgulasın. Hatta senin yanında pek espri falan da yapamasın. Ne gereği var ki! Yapılması gereken bir espri olursa, sen o espriyi onun kulağına fısıldarsın! Tıpkı " Atlara Fısıldayan adam " filminde de olduğu gibi!

40 - Sakarlıkla suçla!: Hem hiç bilmediği, hiç anlamadığı işleri yapmasını iste ondan; hem de isteğini yerine getiremediğinde, işi beceremediğinde, sakarlıkla suçla onu; hem de hiç durmadan!... Çünkü biz erkekler sakarlık yapmaya da, adımızın sakara çıkmasına da bayılırız! Yoksa bundan da mı haberin yoktu senin?

Eeee! Güzel hanımlar... Erkekleri esir etmenin yolları hiç biter mi? Sen de bunca orjinal silah varken, hiçbir erkek, seninle başa çıkabilir mi? Seninle başa çıkılamayacağını ben de, çok iyi biliyorum da; bizimkisi de züğürt tesellisi işte!

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..