Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekleri esir etmenin yolları 6

Erkekleri esir etmenin yolları 6
 

Sırtın yere ha geldi, ha gelecek! Ha gayret oğlum! Ha gayret!...


Ben anlatmaya, siz de erkekleri ustalıkla! esir etmeye devam ediyorsunuz, öyle değil mi güzel hanımlar... O zaman, lafı hiç uzatmadan, sohbetimize kaldığımız yerden devam edelim; olur mu?

41 - En yorgun olduğunda erkeğin; ısrarla ondan seninle sevişmesini iste!: Size yemin ederim ki, biz erkeklerin bile, sevişmek istemeyeceği anlar vardır! Hele de ölesiye yorgun olduğumuz zamanlar... Erkeğin arkasına bakmadan kaçsın istiyorsan eğer senden; en yorgun olduğu zamanlarda seninle sevişmesini iste! Böyle bir ısrar karşılığında, neyi var, neyi yoksa alabilirsin adamından... Kalıbımı basarım ki!

42 - Playstation oynamasını engelle: Oğullarıyla ya da arkadaşlarıyla playstation oynamasını engelle! Bunu yaptığın takdirde, en sevdiği oyuncağı elinden alınmış, mahzun, kızgın bir çocuğu! Pardon canım! Adamı! Ömür boyu koynunda beslersin! Koynunda beslediğin bu incinmiş adam, her an hiç beklemediğin şeyler yapabilir, haberin olsun.

43 - En sevdiği arkadaşlarıyla görüşmesini engelle!: Sen en sevdiğin arkadaşınla görüştürülmediğinde ne hissediyorsan, sevgilin de aynı şey ona yapıldığında, senin hissettiğin şeyleri hissediyor. Bundan kesinlikle emin olabilirsin. Adı konmamış kavgaların ilk işaret fişeğidir onu arkadaşlarıyla görüştürmemek... Ama yine de sen bilirsin.

44 - Sevişme stilini beğenme!: Eğer en kestirme yollardan başkasının kollarına koşsun istiyorsan sevdiğin, sevişme stilini beğenme!! Hatta onu sevişmeyi bilmemekle suçlayıp! Alacağın başarılı sonucu! garanti edebilirsin canım! Sen hiç merak etme!

45 - Sevdiği hiçbir yemeği ona pişirme!: Ne zaman senden en sevdiği yemeği pişirmeni isterse, o zaman binbir dereden su getir!, her seferinde şeytanın aklına bile gelmeyecek öyle yaratıcı mazeretler uydur ki! Adamın tüm zamanını, tüm servetini lokantalarda, restaurantlarda harcasın! Senin o çok kıymetli zamanın da! Sana kalsın. Oldu mu canım?!!

46 - Her gün hastalan!: Bütün gün kapı kapı gezerken, konu komşu, eş dost, akraba, arkadaş gezerken cin gibi! taş gibi ol! Ama her eve döndüğünde, mümkünse, her gece! düzenli olarak Yatak döşek yat da, hastalan! Bu söylediğimi, sakın ihmal etme! Olur mu?!!

47 - " Hayatım neyin var? " diye tuttur!: Eve azıcık yorgun geldiğinde, ya da kendiyle biraz baş başa kalmak istediğinde; " Hayatım neyin var? " diye, bozuk plak gibi tuttur ki, her seferinde! En sağlam, en aklı başında adam bile tımarhanelik olsun! sayende...

48 - Susmasını istediğinde konuş!; Konuşmanı istediğindeyse, sonsuza kadar, hatta kıyamete kadar sus! Sus ki; seninle nasıl konuşabileceğini, iletişim kurabileceğini çözemeyen adam; düşünmekten ya alim! Ya zalim kesiliversin!

Bu günlükte buraya kadaaaarrrr... Hadi hoşçakalın güzel hanımlar...

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..