Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekleri kolay yoldan etkilemenin yolları

Erkekleri kolay yoldan etkilemenin yolları
 

ERKEKLERİ ETKİLEMEK


Erkekleri etkileyebilmek adına kadınların başvurdukları belirli birtakım davranışlar bulunmaktadır. Bunların en başında da hiç şüphesiz ki randevular için oldukça özenerek giyinmek, süslenmek ya da ona şirin lakaplar takarak seslenmek gelir. Aslında işin gerçeği kadınların hemen hepsi özlerinde erkeklerin tam olarak nasıl kadınlardan hoşlandıklarını ve hangi kadınsal davranışlardan daha çok etkilendiklerini çok merak etmektedir ve bu alanda yapılan önerilere kulak kabartmaktadırlar.

Erkekler kimi zaman seksi, kimi zaman şirin, kimi zaman uyumlu kimi zaman ise çılgın davranışlardan hoşlanmaktadırlar. Sizler için erkekleri etkilemenin yolları arasında en geçeri olanları paylaşıyoruz.

Erkekleri Etkilemenin Yolları;

·         Birçok erkek kadınların çantalarında bulundurdukları eşyaları alay konusu yapsa da işin aslında her duruma yönelik olarak ihtiyaçların çantanızda olması onları içten içe etkilemektedir.

·         Erkeklerin geneli evlerinde dağınıktır. Bu sebeple evlerini çekip çevirecek ve düzene sokacak kadınlardan fena halde etkilenmektedirler.

·         Hiçbir bahane öne sürmeden yalnızca aklınızdan geçtiği için onu aramanız kendilerine bile itiraf etmekten çekinseler de erkekleri çok etkilemektedir. Bu, ona onu düşündüğünüzü belli etmenin yanı sıra samimi ve özgüven sahibi olduğunuz anlamına gelmektedir.

·         Kadınların mis kokan yumuşacık elleri erkekler için en önemli noktalardan biridir. Bu nedenle ellerinizin bakımına daima özen gösterin.

·         Erkekler kadınların bakımları için harcadıkları paralardan şikâyetçi gibi görünseler de işin özünde aslında bakımlı kadınlardan çok hoşlanmaktadırlar.

·         Hayatın her aşamasında başarıyı yakalayan, ne istediği konusunda bilgi sahibi olan ve yardım sever bayanlar erkekleri fazlası ile cezp etmektedir.

·         Çocukları seven ve onlar ile iyi anlaşan kadınlar da erkeklerin ilgi duyduğu kadınlardandır.

·         Ona özel eşyalarınızı teslim etmeniz ona duyduğunuz güveni perçinler ve bu onların çok hoşuna gitmektedir.

·         Erkekler genel olarak kokulu mum ve özel ambiyanslardan anlamıyor gibi görünse de aslında birçoğu tüm bunları baştan çıkarıcı bulmaktadır.

·         Hepimizin bildiği gibi onun kalbine giden yol boğazından geçmektedir. Onun için özen ile hazırladığınız yemekler onların gözünde vazgeçilmez olmanızı sağlayacaktır.

·         Yüksek topuklar erkekler tarafından çok çekici bulunuyor gibi bir algı olsa da aslında erkeklerin çoğu yüksek topuktan ve onun üzerinde yürümek için cebelleşen kadınlardan hoşlanmamaktadır.

·         Üçüncü kişilerin yanında dillendirmediğiniz sürece kendisine takacağınız özel lakaplar onun çok hoşuna gidecektir.

·         Beklemediği anlarda ona yapacağınız sürprizler onları her zaman etkilemektedir.

·         Erkekler söylediği ve anlattığı şeyleri dikkatli bir şekilde dinleyen kadınlara bayılmaktadır.

·         İhtiyaç hissettikleri anlarda onun yanında bulunmanız ve desteğinizi esirgememeniz erkekler için vazgeçilmez olmanızın en doğru yollarından biridir.

·         Erkekler rahatlıkla konuşabildikleri ve her şeyi çekinmeden paylaşabildikleri kadınları her zaman daha etkileyici bulmaktadır.

·         Onu her ortamda en iyi şekilde temsil etmeniz onun size çok daha fazla bağlanmasına neden olmaktadır.

Paylaştığımız erkekleri etkilemenin yolları hakkındaki ipuçlarımız ile hoşlandığınız erkeğin dikkatini oldukça kolay bir şekilde çekerek sizden etkilenmesini sağlayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.erkegikendinebaglamaninyollari.com

 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..