Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '07

 
Kategori
Sinema
 

Erkekleri tavlama sanatı!

Erkekleri tavlama sanatı!
 

Kuzenimin sevgilisinden ayrılmasıyla varolan hüznü bir nebze azaltabilmek adına, sinemaya, eğlenceli bir filme gitmek hoş olabilir diye düşündüm. Esasen benim için de biraz dışarı çıkma fikri hiç fena değildi şu ara. Eğlenceli bir film olsun...evdeki kısa araştırmayla tek eğlenceli gelen, hatta daha da ötesi ismiyle hadi yaaa dedirten bir film:’’Erkekleri tavlama sanatı’’:) Şimdi bunun sanatı varmış da biz mi bilmiyormuşuz!! Pehh yazık olmuş boşa giden yıllara.. Bilseydik alır, okurduk canım aaa... Neyse hala geç kalmış sayılmayız belki de :)) Öğrenmenin yaşı yoktur değil mi? Hem hala eli, yüzü düzgünüz de:)

Başrollerinde Sarah Michelle Gellar ve Alec Baldwin'in oynadığı “Suburban Girl”. Filmin türkçeye çevirisi bir facia: ‘’Erkekleri Tavlama Sanatı’’! Ama içeriğinde muhakkak böyle bir sanat anlatımı vardır heralde diye bir umutla bakılabilir:) Ve filmin Melissa Bank'ın esprili ve neşeli kısa hikayelerini topladığı “The Girls' Guide to Hunting and Fishing” adlı New York Times'ın çok satar eserinden uyarlanmış olduğu dikkate alınırsa, evet tamam böyle de denebilir diye düşündüm. Tabii filme gitmeden önce!

Brett, yirmili yaşlarda çekici, akıllı ve hırslı bir kadındır. Ailesinin yanında ilk kez ayrılarak, New York şehrine yerleşir. Başarılı bir yayın editörü olmayı kafasına koyan Brett, bir imza gününde efsanevi yayın editörü olan ve tüm kadınların kalbini fethetmiş Archie Knox (Alec Baldwin) ile tanışır. Yaklaşık kendinden 30 yaş büyük (hatta babasından 7 yaş küçük) olan Archie’ye tutulur ve onunla yaşamaya başlar. Güzel geçen günler ama bir süre sonra Brett’in, işinde, kendine güven kaygısından doğan problemler....Hala bir tavlama sanatı yok ortada!!!... Filmin sonunda Brett, kendi ayakları üzerinde durabilme yolunda ilerlerken, biz de hayal kırıklığımızı yaşadık tabii ki!!! ... Neyse yine de kuzenimin yüzünü gülerken görmek ve ona, hayat herşeye rağmen yine de güzel dedirtebilmek.... Hedefime ulaştım:) Ama gerçekten ben şu kitabı yine de alayım. Faiideli bulursam onları da yazarım. Sevgiyle ve dostlukla kalınız...

 
Toplam blog
: 71
: 2134
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

1979 doğumluyum. Severek ve isteyerek girdiğim tıp fakültesini bitirdikten sonra veterinerlik de oku..