Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '13

 
Kategori
Güncel
 

Erkeklerin çok eşliliği "İslami" bir gelenek mi?

Erkeklerin çok eşliliği "İslami" bir gelenek mi?
 

“Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekâlılar tarafından inanılır.

‘Çamur at, tutmazsa izi kalır’ yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar.  

Gerek sosyal medyada, gerekse gazetelerinde şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım.”

Bu sözler kime ait?

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP sözcüsü Hüseyin Çelik’e!

Hüseyin Çelik’i bu kadar sinirlendiren ne olabilir?

Bugün Yurt Gazetesinde manşetten verilen bir haber!

Önce sorulan sorulara bir göz atalım:

- Başbakan’a soruyoruz:  Hüseyin Çelik iki eşli mi?

- AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP Sözcüsü gibi kritik görevleri üstlenen Hüseyin Çelik, biri resmi nikâhlı iki eşle birlikte mi yaşıyor?

- Hüseyin Çelik’in imam nikâhlı ikinci eşinin kadrosunun halen Meclis’te gözüktüğü ancak kendisinin AKP’nin Merkezi’nde Hüseyin Çelik’e bağlı olarak çalıştığı doğru mu?

İşte bu sorulara kızan Hüseyin Çelik giriş bölümündeki sözleri söyleyerek, Yurt Gazetesinin sahibi CHP Kahraman Maraş Milletvekili Durdu Özpolat’ı tehdit ediyor.

Dikkat çeken bir konu da, Sayın Çelik’in bu iddiaları sadece “Külliyen” yalan diye geçiştirmesi.

Yalan veya doğru pek fazla önemi de yok. Bir gazete bu başlığı attı diye kişilerin özel yaşamlarını sorgulayacak değiliz. Ancak ülke geleceği hakkında ahkâm kesen ve iktidar partisinin sözcüsü konumunda olan birisinin de özel yaşamı olmaz diye düşünüyorum.

Eğer iktidar partisi ve yetkilileri şeffaf değillerse, bu tür söylentiler her zaman çıkar. Söylenti diyorum, çünkü bu ispatı zor bir olay. Böyle bir iddiayı ortaya atanların elinde ispata yarayacak önemli deliller vardır.

Gerçi bu kadar paketin açılımından sonra, “İslami” bir gelenek olan çok eşliliğinde hayata geçirilme zamanı çoktan gelmişte geçiyordu!

“İslami” geleneğin önemli uygulamalarından birisini, iktidar partisinin en tepe yerindeki bir yöneticinin uygulaması, gelecek açısından ümit verici(!) Anadolu’da bu uygulama zaten vardı, artık daha yaygın olarak uygulama alanı bulur!

Bu vesile ile boşanmalar da kolaylaşır ve “Boş Ol” demek yeterli hale gelir!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..