Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

15 Eylül '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Erkeklerin Ölmeden Evvel Bunları Yapmaları Şart Değil !

Erkeklerin Ölmeden Evvel Bunları Yapmaları Şart Değil !
 


Erkeklerin hayatlarında, yapmadan ölürlerse gözlerinin açık gitmelerine sebep olmayacak konular, 20 madde halinde toplanmış ve açıklanmıştır efendiim... Üstelik evlilik kurumu da espriyle karışık araya sıkıştırılıvermiş. Ben hayli güldüm, bakalım sizde etkisi nasıl olacak...


Boğaların önünde koşmak...

Bir İspanyol çılgınlığı olan "San Fermin" festivalinde, her sene dünyanın dört bir yanından kalkıp gelen binlerce insan, boğaların önünde koşmak için İspanya'ya akın ediyor ve maalesef bunların bir kısmı boğaların ayakları altında veya boynuzları arasında can veriyor. Heyecanın had safhada olduğu düşünülen bu festivaldeki bir başka risk de yeterince süratli koşamayıp, kalabalığın altında ezilmek. Hayatınızı şapşal bir boğanın ayakları altında kaybetmek istemiyorsanız, aman ha uzak durun!


Köpekbalığıyla yüzmek...

Okyanus kıyısında yaşayıp, köpekbalıklarıyla beraber yüzmek ne de güzel bir hayâldir. Evet hayâldir, zira o köpekbalığıdır, asla bir köpek değildir ve evcil hiçbir yanı yoktur. Etobur bir canavarla huşu içerisinde yüzme fikri hangi çılgının aklından çıkmış ve hangi çılgınlar bunu uygulamış bilinmez. Lâkin, bu hayâlin güvenlik açısından hayli delilik olduğu gayet açıktır!


Rodeo yapmak...

Bu da tam anlamıyla bir Amerikan hobisi... Bizim kültürümüzde rodeo yapmanın zaten yeri yoktur. Bu bile, bu aktiviteye hiç bulaşmamak için başlı başına bir nedendir. Zaten rodeo yapanların çoğunda bel ve boyun sakatlıkları meydana gelmektedir.


Yabancı bir kızla olmak...

Bu gibi maceralar insanın kanını kaynatan çılgınlıklardır. Fakat tanımadığınız bir kadının büyüsüne kapılıp, tek gecelik ilişki uğruna canınızdan veya organlarınızdan olabileceğiniz ihtimalini de unutmayın sakın!


Everest'e tırmanmak...

Dağcı olmadığınız sürece, genç yaşınızda şehrin keyfini sürmek varken kendinizi soğuğun koynuna atarak donma tehlikesi geçirmek niye?.. Diğerleri Everest'e tırmanırken siz dağın eteğindeki mangal partisinde içkinizi yudumlayıp, güzel kızlarla eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz pekalâ değil mi?


Sumo güreşi yapmak...

Kilosu gayet yerinde bir hemcinsinizin ağırlığı altında ezilmek istemiyorsanız bu sporu kesinlikle denemeye kalkmayın!


Uçakta ya da trende sevişmek...

Trende veya uçakta seks yapmak, birçok erkeğin denemek istediği ve merak ettiği bir fantezidir. Lâkin, kedinin başına ne gelirse meraktan gelirmiş. Böyle uygunsuz bir durumda yakalandığınızda ne olacağını bir düşünsenize. İtibarınızı kaybeder, dedikodu malzemesi olur ve hayatınız boyunca kendinizi aklamak için uğraşırsınız.


Rafting yapmak...

Tamam, alternatif sporların ülke turizmine müthiş bir katkısı var... Bilhassa Doğu Anadolu Bölgesi, rafting yapmak adına müthiş doğal parkurlar içeriyor. Ama bütün bunlar ters dönen bir kanoda panik yaşamak, azgın sulara kapılıp gitmek gibi riskleri üstlenmeniz gerektiğini göstermiyor. Eğer suyu seviyorsanız tekne gezintisini tercih edin, koylarda demirleyip tertemiz sulara keyifle dalın çıkın.


Göbek yapmak...

Kadınlar göbekli erkeklerden hiç de haz etmez kardeşim... Zannedilenin aksine göbekli erkek şirin değil, iticidir!


Uçak kullanmak...

Uçak kullanmak hemen her erkeğin "ölmeden evvel yapacaklarım" listesinde mevcuttur. O kocaman aleti yerden kaldırmak, havada balansını sağlamak zannedildiği kadar kolay değildir. Bırakın bu işi profesyoneller yapsın ve siz de kokpitte, uçmanın keyfini doyasıya yaşayın!


Sevişirken kameraya kaydetmek...

İnsanın gençliğinde yaptığı kazalar, yaşlanınca bir bir önüne serilir. Sevgilinizle sevişirken çektiğiniz görüntüler; o görüntüleri kaydettiğiniz CD, evin herhangi bir yerinde veya arkadaşınıza vereceğiniz bir DVD oynatıcının içerisinde kaldığında, önce arkadaşlarınız arasında yayılır, sonra da internet ortamında paylaşım sitelerine düşer. Yaşayacağınız utancı, kaybedeceğiniz itibarı ve insanlarla paylaşmak zorunda kaldığınız en mahrem anları bir kenara koyun; sevgilinizden olursunuz.


Hayır için davete katılmak...

Gerçek bir hayırsever, bu işi şova dönüştürmez!.. Gösteriş olsun diye davetlerde değil, duyulmasın diye gizliden gizliye yapar.


Tv programlarından eş bulmak...

Malum çöpçatan programlarında herkes, bekârları biraraya getirmek adına azami bir gayret içerisinde ve bu programlarda her hafta yüzlerce kişi evlendiriliyor. Ne kadar çaresiz kalırsanız kalın, sakın böyle bir sirkin içerisine girmeyin!


Ralliye katılmak...

Dünyanın en riskli işlerinden biri de ralli pilotluğudur... Kaza riski azami yüksektir!


Evlenmek...

Evlilik, evliliğin yüklediği sorumluluklar ve kadın dırdırı insanı canından bezdirir. Dışarıda bu kadar güzel kadın dururken, illâ ki evlenmek zorunda değilsiniz!


İstifa etmek...

Yaşamak için paraya ihtiyacımız var değil mi?.. Sabretmeli ve iş yerindeki konumunuzu ve dahi gelirinizi yükseltmelisiniz. Gerekiyorsa ayıya dayı demeyi de bilmelisiniz.


Bir kadına şiir okumak...

Bir adam, yazar olsa dahi bir kadına şiir okuduğunda karizmayı çizme ihtimali, fiyaka yapma ihtimalinden yüksektir; hele ki günümüz dünyasının birbirinden cin kadınları söz konusu olduğunda!


Birden fazla kadınla olmak...

Kendinizi ne madden, ne de manen yormaya, aynı anda iki kadınla uğraşmaya, ilişki sürdürmeye değer mi? İki kadının dırdırı, adamın ömründen en az 10 sene çalar götürür yahu.


Çocuk sahibi olmak...

Çocuklar insanın yaşamını değiştirir. Çocuğunuz olduktan sonra asla gerçek anlamda özgür olamazsınız. Bu sorumluluk ölene kadar peşinizi bırakmaz.


Safariye katılmak...

Vahşi doğada, yılanlar ve türlü böcekler, canınızı almak için safari topraklarında pusuya yatmış durumda. İllâ da yapacağım diyorsanız, bu işi gerçekten "ölmeden" önce yapıp bitirmiş olun!



Kaynakça: Esquire

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..