Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

Erkeklerin vesikalı çalışacağı 'genelevler' açılıyor..!

Erkeklerin vesikalı çalışacağı 'genelevler' açılıyor..!
 

Yok Eros'un Bale Pabucu..!


Açılıyor derken bir kez akıllara düşmüş ya pek yakın zamanda kurdelesi kesilerek hizmete girer! Hani vaktinden önce  öten ergen muhabbeti gibi, ' Ama öretmenim Hülya da eteklerini belinden kıvırmış, bir ben miyim sınıfın zillisi... Bak Acun da okula Zırt-Phone 69'unu getirmiş, bir ben miyim telefonuyla oynaşan alemin ibişi..!

Zaten Nihat Doğan abimiz de Ümreye gitmiş, Survivor'ın ağlak hallerine tövbe etmiş! Bundan sonra kıyamet kopsa kaç yazar! Artık erkeklerin de eli ekmek tutacak! Böylece belki de  'Yetenek Sizsiniz' in yeteneksizlerine yeni bir alternatif doğacak... 

Evet efendim Şefkat-Der daha önce, 'kadınların seks kölesi gibi çalıştırıldığını, bu işin altına erkeklerin de yatması gerektiğini' dile getiren  tarzda ; “Erkek genevleri de açılsın” diye bir teklifte bulunmuştu.  Bu açıklamanın hemen ardından derneğe bir hafta içerisinde 2000 müstakbel jigolo adayı başvurmuş! 

Evet Evet, yanlış duymadınız! Hatta dedikodulara göre,  fırsat bu fırsattır diyen bazı erkeklerin , ‘madem bu işte bir rant var, biz de bu ülkenin jigololarıyız, bizim de şeyimiz var, biz de para kazanmak istiyoruz, hem biz ki Türk erkekleri,  genelevde on kaplan gücündeyiz!’  modunda açıklamalar yaparak, sevinç naralarıyla ortalığa saçıldıkları görülmüş!

Ancak diğer yandan başvuruda bulunan erkeklerin bazı kaygıları olduğu da dile getirilmiş, mesela:

Bize de vesika çıkacak mı, biz de vesikalı jigolo  olacak mıyız?

Bizi de her hafta zührevi hastanelere götürüp kontrol edecekler mi?

Bizimde bir pez..gimiz olacak mı, istediğimiz zaman bu işi bırakabilecek miyiz? Ya Biz bırakırız da onlar bizi bırakmazsa, ya topuklarımıza kı...mıza sıkarlarsa, bu durumda devlet bize kol kanat gerecek mi? Bizi şefkatli kollarıyla saracak mı?

Bu işin vergisinden, kirasından, falanından filanından,sonra, bize kemiksiz ne kadar para kalacak?

Evli erkekler de genelevde çalışabilecekler mi?

Eğer vesikalı nolursak çocuklarım için ileride problem olur mu, istedikleri işe girebilirler mi?

İlham alınan kaynak; DHA
Senaryolaştıran: Kutay Bilgehan

Not:

Yukarıda 'mışlı ve muşlu' şekilde dile getirilen olaylar, delinin birinin kuyuya attığı taşı çıkarmaya çalışan bin akıllı tarafından uydurulmuştur! Bu hikayede adı geçen kurum ve kuruluşların gerçekle alakası olmayıp,  hepsi hayal ürününden ibaretir... Hatta son zamanlarda her bir şeyin altından çıkan Illuminatinin de bu işle uzaktan yakından alakası yoktur.

 
Toplam blog
: 35
: 4626
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 

İzmir doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Şirketlere, ' insan kaynakları ve bilişim teknolojileri'..