Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkeklerle ilgili bilinmesi gereken 3 şey!

1- İlgi göstermiyorsa ilgilenmediği içindir.
2- Eskisi kadar ilgi göstermiyorsa eskisi kadar ilgisini çekmiyorsunuzdur.
3- Hayır, sürekli aramanız yada hiç aramamanız durumu değiştirmez.
Bu maddeler işin gırgırı. Aslına bakarsanız erkekleri anlamak için 3 madde bile fazla. Karmaşık falan da değiller. Gençlik evresinde bize öyle gelmiş, sanırım hormonlarla falan ilgili yada yok yok tamamen Türk filmleriyle ilgili. Eminim onları gitgide daha az izleyen, bizden sonraki jenerasyonlarda bu sorun tümüyle ortadan kalkacak. Neymiş efendim, git diyormuş da adam aslında hastaymış o yuzden kadindan uzaklaşıyormuş, ortadan kaybolmuş da adam meğerse kör olmuşmuş falan gibi saçma sapan bahanelerle bizdeki aşkla ve erkeklerle ilgili algıyı darma duman ettiler. Oysaki mesele açıktı, 'en çok seni beğeniyor ve daha iyisini bulamıyorsa- ki buradaki daha iyi öyle derin manada değil, daha iri memeli, kalkık popolu ince belli, tatlı dilli falan gibi türkü kıvamında sıfatlar- seni seçiyordu. Eğer gittiyse, gidiyorduysa öyle abartacak birşey yoktu, daha iyisini -yine meme, popo falan- bulmuştu. 2 + 2 = 4 kadar net. Bazı durumlarda fiziksel özellik yerini başka bir takım tatminlere de bırakabiliyordu. Örnek; adamın 'gül' gibi karısı var gitmiş daha çirkinini bulmuş' taki 'çirkin' de olduğu gibi.
Çok uzun bir süredir işin iç yüzünün böyle olduğunu bilmeme rağmen bir türlü bana kimse inanmıyordu. Kız arkadaşlarıma ceşitli ayrılık durumlarında'bitti dediyse bitti, ısrar etme' falan demelerim hep 'mesut geleceğimize mani' olarak algılandığı için de üstelemiyordum. Ama günler geceler boyu 'ay niye aramadı?' 'ben mi arasam?' 'yeterince ilgi göstermedim mi?' , 'benim aramamı mı bekliyor acaba?' gibi eften püften sorularla afedersiniz beynim ikildiğinden ve serde 'illaki ben haklıyım' inadi olduğundan birkaç durumda da gidip adamlara 'erkek gibi cevap ver oğlum, nedir senin derdin?' dediğimde hep aldigim yanit 'e baskası var kem küm' olmuştu. Nadiren de olsa 'o benden iyilerine layık' falan gibi kıvırmalar da olduysa da kısa bir süre sonra kolunda bir başka hatunla gördüğümde isin rengi lök diye çikiveriyordu ortaya.
O yuzden, adam aramıyor sormuyorsa, olay bellidir. Hasta falan değildir , aksine sağliği gayet yerindedir ve kör de olmamıştır. Hatta gözünün daha çok açılmıs olması muhtemeldir.

 
Toplam blog
: 19
: 7227
Kayıt tarihi
: 31.07.12
 
 

2011 Eylül'den beri Londra'lı. Evli, yeni ev hanımı, eski çalışan, fotoğraf ve gezip yeme-icme ha..