Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '12

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Erken boşalma tedavisi

Erken boşalma tedavisi
 

erken boşalma kişinin hayatını olumsuz etkiler.


Erken boşalma günümüzde sık rastlanan bir durum. Bu durumu tedavi etmeye başlamadan önce, sorunun psikolojik mi yoksa fizyolojik mi olduğunu belirlemek gerekir. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde, psikolojik nedenlerle erken boşalan erkeklerin oranı %90, fizyolojik nedenlerle erken boşalan erkeklerin oranı ise %10'dur.

Eğer sorun fizyolojik ise, mutlaka doktora görünmenizde fayda var. Ancak sorun psikolojik ise, çeşitli tedavi yöntemleri bulunmakta. İlk olarak, erken boşalan kişi kendini kontrol etmeye çalışmalıdır. Mastürbasyon egzersizleri yapılmalı, ilişki esnasında başka şeyleri düşünmeye yönelmeli, cinselliği ön planda tutmadan hareket etmelidir. Kesinlikle erken boşalmayı,strese veya bugün günümde değilim gibi bahaneler içerisinde tutmamak gerekir.

Başka bir tedavi yöntemi de uzman bir psikoterapi uzmanına gitmektir. Ancak ülkemizde bu pek tercih edilen bir yöntem değil. Erkekler, özellikle cinsel konularda yaşadıkları sorunları uzmanlara anlatmakta zorlanıyorlar.

Son olarak çeşitli ilaçlar kullanarak, erken boşalma sorununu tedavi edebilirsiniz. Bir çok ilaç erken boşalma konusunda size yardımcı olabilir. Ancak ben hap tarzı ilaçlar yerine, sprey ( çok etkili değildir), hap ( kalp konusunda sıkıntı yaratabilir), penox halkası gibi ürünleri tavsiye edebilirim.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..