Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Meslek lisesi elektronik çıkışlı olup iki üniversite mezunuyum; hem kontrol sistemleri teknikeriyim hem işletme fakültesi (a.ö.) okudum. PC destekli teknik tasarım (CAD-CAM), web-grafik tasarım, yazılımcılık, Osmanlıca, dijital pazarlama (online) vb. çeşitli kurslar aldım. Okumayı, yazmayı, araştırmayı, analizi ve sentezi seviy..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Büyük ülke olduk mu?

Verdiğiniz bu bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Birçok gerçeği paylaşmışsınız, neredeyse hepsi doğrudur. Ama biz mümin bir toplum olarak gelecekten ve şimdiki süreçten umutlu olmalıyız. Bazı sırlar ve kehanetler de gösteriyor ki, kıyamet alameti de olarak bizi bir savaşa çekmek ve sınırlarımızı değiştirmek gibi hedefleri var. Osmanlı gibi büyük bir devlet olmamızdan korkanlar hamle yapıyor ve oyun çeviriyor. Özellikle İsrail ve yandaşı Yahudilere Orta Doğu'yu hazırlamaya çalışanlarla buna karşı çıkanlar, Türkiye'nin yanında olmak isteyen ve istemeyenler adeta bu toprakları ele geçirmek için her yolu deniyorlar. Dört bir yandan, içten ve dıştan kuşatılmışız. Umutla, sabırla, inançla ve gayretle bunları tez zamanda atlatacağız inşallah. Peygamberimizin vaad ettiği Altın Çağ, yani İslam'ın tüm dünyaya yayılması mutlaka gerçekleşecek ve bunda bizim payımız büyük olacak. S. Arabistan ile işbirliğimiz sayesinde Mehdi hilafeti olacak ve Türk-İslam Birliği olacak. Allahü ekber!

20 Nisan 2016 16:55
Türkiye'de bitmek bilmeyen İktidar tartışmaları

Her bireyin, her siyasetçinin, her zihniyetin, her kuralın ve her devletin artı ve eksi yanları vardır; hiçbir şey mükemmel değildir ve henüz olmamıştır. Her taraf belirli özelliklerini vurgulayarak kendini ifade ediyor ve başarılı olan kazanıyor. Kazanamayanlar da ya kıskançlıktan ya da adaletsizlik bahanesiyle gergince bir tarzla ortalığı karıştırıyor. Olumludan ziyade olumsuz eleştiriler yapmadan ve karşı tarafa müdahale etmeden duramıyorlar. Üstelik o taraftaki fikrin yanlış veya eksik olduğunu inatla ve önyargıyla savunuyor. İç ve dış sebepler gibi bir sürü etkenin de hakim olduğu ülkemizde karşıt görüşlere tahammül azalıyor. Taraflı veya tarafsız olmayı suçlamak da moda oldu, halbuki her ikisinin de iyi ve kötü yanları var. Önemli olan, bu hayat şartlarında hangisinin daha faydalı olduğudur. Herkesi memnun edebilecek bir formül bulmak için önyargıdan arınarak tartışmak lazım. Eksiyi kabullenmek ve eleştirmek, artıyı sahiplenmek ve takdir etmek lazım. Gerilimden uzak durmak şart.

15 Haziran 2015 22:00
 
Toplam blog
: 5
: 620
Kayıt tarihi
: 28.05.15