Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '10

 
Kategori
Spor
 

Erman Hoca Star TV'de !!

Erman Hoca Star TV'de !!
 

Çok konuştun hocam, çok da açık konuştun..


Konu öyle bir hale geldi ki; yapılan yorumları toplayıp yanyana getirdiğinizde görülen manzara şu: Erman Toroğlu'nun gönderilmesini savunanlar genel olarak fenerbahçeli, onu eleştirmekle beraber onun gidişini bir kayıp olarak görenler diğer takımların taraftarları. (Blog yazarlarımızdan FB'li olduklarını bildiklerim hep Erman Toroğlu'na yapılanların doğru olduğunu savunuyor, ama doğrudan, ama inceden. Bir örnek daha verelim: "anti.com: Teşekkürler Digiturk!") Buradan çıkan sonuçlar:

1.Erman Toroğlu'nun gidişini isteyen; kulüpler birliği görünüşü altında fenerbahçedir.. Zaten bunu reddeden hemen hemen yoktur. O halde Aziz Yıldırım tebrik edilmelidir.

2.Fenerbahçenin sürekli önde olmak uğruna hakemlerle kavga etmekten vazgeçmeyeceği, bunun için gerekirse kurumlara her türlü baskıyı yapacağı bir kez daha görülmüştür.

Şimdi ise Digiturk'ün nasıl bir yayın politikası izleyeceği muammamlı bir konu, çünkü kendileri de hazırlıksız yakalanmıştır. Türkiye'de Toroğlu kadar tarafsız bir spor adamı daha yoktur. Yanlış veya bazılarına ters gelen (buna zaman zaman ben de dahilim) yorumlar yapmış olsa da kimseye hoş görünmeye çalışmamıştır. Şimdi onun yerine kimi koyacakları önemli bir soru işaretidir.

Sayın Toroğlu'nun varlığı bazılarını aşırı derecede rahatsız etmiştir. Artık mücadele sadece sahada verilmeyecektir. Marka değerinin böyle nasıl artacağını (!) göreceğiz. Mesela artık kimse Emre Belezoğlu'nun bu akşamki Denizlispor maçında hakem Bünyamin Gezer'den sarı karı gördükten sonra arkasını dönüp giderken "Allah belanı versin senin!" dediğini konuşmayacaktır! Ayrıca onun (Semih çıkınca gördük) kaptan yapılması, ligimizin marka değerini kötü sözlerden arınarak artırmak iddiasında olanların, kendi marka değerini ne şekilde düşündüğünü bir kez daha göstermiştir.

Bazı yazarlarımızın hemen bilinçli veya bilinçsiz ilan ettiği gibi Erman Toroğlu hayatımızdan çıkmayacaktır. Böyle düşünenlerin yanıldığını önümüzdeki süreçte hep beraber göreceğiz. Siz gerçekten Erman Toroğlu’ndan daha tarafsız bir yorumcu biliyor musunuz? Hangi kanalda olursa olsun, herkes en doğru kararı öğrenmek için onu takip edecektir. Bu olay onu silmek yerine daha da parlatacaktır.

Eğer değişmesi gereken bir şey vardıysa bu onun tarzı olabilirdi, kendisi değil. Düşünülenin ve seslendirilenin aksine, marka değerini artıran baş faktör Erman Toroğlu'dur.

Biz de aynı sözcüklerle bitirelim: Teşekkürler Digiturk! Önce Show TV'den kaydırarak Lig TV'ye şifrelediğin Erman Hoca'yı şimdi açık kanalda bize kavuşturduğun için.

Yazarın notu: Geçen yazımda Aziz Yıldırım'a katıldığım nokta olarak yabancı sınırlamasının kaldırılmasını yazmıştım. Biraz açayım: Çünkü bu şartlarda 321 Milyon dolar ancak iç piyasayı yükseltmeye yarar, marka değerini falan arttırmaz.

Saygılarımla..

 
Toplam blog
: 293
: 1063
Kayıt tarihi
: 07.11.08
 
 

Sporun bir kavgadan çok; ahlak, mücadele, eğitim, zeka ve dürüstlük olduğuna inanıyorum. Doğaya, ..