Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Erman Toroğlu ve mesajı!

Erman Toroğlu ve mesajı!
 

İşte ben buyum !!!


Beyazıt Öztürk Erman Toroğlu'na bir soru sordu; "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız?". Adamın verdiği cevap beni çok boyutlu düşünmeye itti. Neden diye sorarsanız, özellikle cinsel sapmaların normal gösterilmeye çalışıldığı, insanların - gerçek insanların- hayatlarının karartıldığı bir eğilimden dolaylı yoldan bile olsa bahsetti.

Yanına güzel bir "kadın" spor spikeri alır, ona önden, arkadan vuruşları, her türlü numaraları anlatacağından bahsetti.

Bir kadınla yatmanın en önemli yönü kadının vajinası olmasıdır, çok özel yaratılmıştır, ayrıca tasarımı bir kadın, bir erkek bütünleşmesine uygundur. Kadın ve erkeğin anüs yapısı anatomik olarak aynıdır. O zaman bir kadınla yatmanın -bu yolla- hiçbir alemi yoktur, böyle bir eğilim varsa bu sapık eğilimi bir erkekle gerçekleştirmek daha doğrudur.

Böyle bir tercih ancak iki kişinin istek ve rızasıyla olabilir, bu da eşcinsel bir çiftin tercihidir, yargılamak doğru değildir, ama bir kadınla böyle bir eylemi şaka yollu bile olsa söylemek, ya da uygulamak, bir insanın hayatını söndürmek demektir.

Neden?

Çünkü; çok ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Tuvaletinizi tuttamassınız, kalın bağırsakta yırtılmalar şiddetli ağrılara neden olur. Erkeklerde penis kırılmaları, eğrilmeleri, ciddi diğer sağlık sorunları ortaya çıkacaktır.

Yaradan, her organın tasarımını mükemmel bir biçimde yaratmıştır. Ağzınızla yemek yer, kulağınızla işitirsiniz, bacaklar yürümeye ve koşmaya göre tasarlanmıştır. Anüs, kalın bağırsağın sonunda besin artıklarını atmak içindir.

Bu konuda yaygınlaşan eğilimi nsanlara yalnızca acı ve aşağılanmışlık duygusu altında ezilmeye mahkum eder.. Bu şekilde davrananlar karşılarındaki insanı küçülterek, zavallı kişiliklerini güçlendirmeye çalışmak içindir.

Anal ilişki, ya da bu konudaki şakalar(!) insanlığa hiç yakışmayan, asla uygulanmaması gereken bir cinsel davranış yolu olmalıdır.. Ne yazık ki insanlar tüm erdemleri yavaş yavaş yok ederken, neredeyse bu gariplik doğal karşılanmaya başlamıştır. Erman Toroğlu'nu spor salonunda gördüm, Allah bu adamı ıslah etsin, bu eğilimin şakası, muhabbeti bile olmamalıdır.

Yazımı bitirirken, Erman Toroğluna soruyorum, sıcak bir çorbayı kulağınızla içiniz, kaşık kaşık çorbayı kulağınıza boşaltın.

Nasıl? Doydu mu karnınız, ya da yandı mı kulağınız yoksa duymamaya mı başladınız?

Ne yaparsak yapalım, bir gün ölüm kapımızı çalacak, bu dünya kimseye kalmadı, kalmayacak, o nedenle doğruya, güzele, yönelelim. Hangi organımız hangi amaçla yaratımışsa o yönde kullanalım. Kulağımızla çorba içmeyelim!

Erman Toroğlu; gerçek bir erkek, asla ve kesinlikle bir kadına arkadan müdahale etmez, kadınına saygılıdır, değer verir.

Eğer bu söyledikleriniz bir şakaysa iki kulaklı ve bir uzun kuyruklu bir şaka. Yapmayın !!!

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..