Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '10

 
Kategori
Dünya
 

Ermeni Asıllı Kardashian poposu ve soykırım

Ermeni Asıllı Kardashian poposu ve soykırım
 

Dünyanın hiçbir ülkesinde sanırım Kardashian kadar ermeni soykırımı yapmakla suçladığı ülkenin (Türkiye’nin) gazetelerinde her gün boy boy fotoğrafları gösterilen, ilişkileri hakkında uzun uzun magazin yazıları yazılan ve ülke gazetelerinde ve internet sitelerinde son zamanlarda en çok haberi yapılan bir insan yoktur herhalde. Kim Kardashian ermeni asıllı bir sanatçı. Sanatçılığı nereden geliyor; kocaman poposundan ve çıplak fotoğraflarından. Ama başka bir özelliği de var, kadın amerikan magazin gündeminin bir numarası ve bir de kardeşi var gündemde. Kadın poposunun fotoğrafını çekiyor gündem oluyor, soyunuyor gündem oluyor, giyiniyor gündem oluyor, her hafta sevgili değiştiriyor gündem oluyor. İşin üzücü tarafı ise ülkemizde de internet sitelerinde hergün haberi yapılıyor. Ben bu zatı muhteremi internetten gazete haberlerinde gördüm.

Peki şimdi ne yapmış bu arkadaş, ayrıntıları haberde de verildiği gibi sosyetik koca popolu teyze Ermeni tasarısının gündeme alınması için kampanya başlattı ve magazin gündemindeki yerini düşünürsek de kampanyasının ne kadar etkili olabileceğini söylemeye gerek yok. Dünyanın hiçbir ülkesi yoktur ki hem vatandaşları Ermeniler tarafından öldürülsün ve soykırıma uğratılsın hem de soykırım kampanyaları başlatan ermeni popo güzeli her gün internet sayfalarında boy göstersin.

Ermeni soykırımının aslı bellidir. Soykırımı Ermeni çeteleri memleketim vatandaşlarına yapmıştır ve yapılan fotoğraflarla belgelenmiştir. Ama askeriyenin ya da devletin tozlu arşivlerinde beklemektedir o zalim fotoğraflar. Ama bir diğer gerçek vardır ki o da şudur; Osmanlının hasta olduğu son dönemlerde doğuda yaşayan pek çok ermeni vatandaşı da yaşadıkları yerden başka şehirlere ve ülkelere göç etmiştir ve bu göç sırasında da pek çok Osmanlı vatandaşı ermeni ölmüş, bazıları çete saldırılarında da öldürülmüştür. Sonuçta soykırım yapan Ermeni çeteleridir, Biz Türkler hiçbir zaman soykırım yapmamışızdır yapmayız da.

Haber ekte;

Fitili Kardashian ateşledi Geçen Mart’ta Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi’nde Başkan Howard Berman’ın çabalarıyla 22’ye karşı 23 oyla kabul edilen Ermeni tasarısı Başkan Obama’nın isteğiyle rafa kaldırılmıştı. Pelosi, tasarıyı 2007’de de gündeme almış ancak dönemin Başkanı George Bush’un baskısıyla tasarı görüşülmemişti.

Tasarının fitilini ise Ermeni asıllı sosyete güzeli Kim Kardashian ateşledi. Kardashian, 10 Aralık’ta Twitter’da Ermeni tasarısının gündeme alınması için kampanya başlattı ve Pelosi’nin telefon numarasını vererek “Herkes Ermeni tasarısının gündeme alınması için bu numarayı arasın” mesajını gönderdi. Kardashian, bizzat Pelosi’yi de arayarak, tasarıyı gündeme almasını istedi. Milliyet 18 Aralık 2010.

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..