Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '12

 
Kategori
Güncel
 

Ermeni olmak sadece gazetecilerin, yorumcuların mı hakkı? Niye Türk Milletine sormuyorlar?

Ermeni olmak sadece gazetecilerin, yorumcuların mı hakkı? Niye Türk Milletine sormuyorlar?
 

364 ERMENİ OLMANIZ SİZİN TERCİHİNİZDİR, KANUNİ HAKKINIZDIR. ACABA BİR GÜNDE "TÜRK- MEHMETÇİK " OLMAYA NE DERSİNİZ ? HATTA SADECE BİR KAÇ SAAT İÇİN ?


Basın ne kadar yazarsa yazsın, televizyonlar ne kadar desteklerlerse desteklesin, açıkoturumlar düzenlesin işin içine ERMENİ kelimesi girdiği zaman kesinlikle TÜRK MİLLETİNDEKİ yerleşmiş yargıyı kimse kaldıramayacak.

Bence boşa kürek çekiliyor.

Ahmet Hakan Tvitter’de Ermeni olduğunu söylemiş. Hrant Dink kararını beğenmemesinden dolayı destek vermek istemiş.

Fakat Milliyet gazetesinin haberinde yayınlanan mesajları görünce  sadece gülümsedim. Bu Tvitter’de acaba Ahmet Hakan tanıdıklarına, okuyanlarına  bile bile lehime mesaj atmayın demiş olabilir mi diye ?

Bir tane lehine mesaj yok ama ben burada  o mesajların  birini yayınlasam kesinlikle “ ELEŞTİRİ SINIRINI AŞAN İFADELER “ şeklinde bir mesajla yazım sansüre uğrardı. ( Yazılarımın % 50’sini sevgili editörlerim  sansürlüyorlar da o yüzden  )

Nedense kimsenin canı Ermeni olmak istememiş.

Gazetelerdeki yayınlanan resimlerde  toplanan kalabalıklara da bakıyorum. 50-100 kişi arasında değişiyor. Hepsi bu kadar.

Yalnız taşıdıkları pankartlarda  çok güzel bir ayrıntı var. Nedense o pankartlar daima insan kafası benzer şekilde dizayn ediliyor. Kalabalığı daha fazla göstermek için mükemmel bir yöntem.

Acaba bu gösterilerin sadece İstanbul’da ve gazetecilerin, fotoğrafçıların olduğu bölge ve zamanlarda ortaya çıkması nasıl oluyor?

“Hepimiz Ermeni’yiz” şeklinde bağıranlar, pankart taşıyanlar TÜRKİYE’NİN sadece İstanbul’dan ibaret olduğunu mu düşünüyorlar?

Niye özellikle Kahramanmaraş’ta veya Erzurum’da da bu yürüyüşleri, gösterileri yaparak CAHİL TÜRK HALKINI !!!!!!! bilinçlendirmiyorlar?

Ama en can alıcı soru da şu: Acaba Ermeni olmak sadece gazeteci ve televizyoncu veya kanaldan kanala gezen gezgin yorumcuların mı  hakkı  ?  Normal vatandaşın hiç mi hakkı yok?

Niye TÜRK MİLLETİNE  “Siz Ermeni olmak ister misiniz diye kimse sormuyor ? 

UĞUR BOZDOĞAN  18-01-2012

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..