Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '09

 
Kategori
Siyaset
 

Ermeni sorunu

Ermeni sorunu
 

ONLAR: Soykırım yapıp siz yaptınız diyorlar. Ataşelerimizi, elçilerimizi öldürüyorlar. Karabağı işgal ediyorlar, Hocalı katliamını yapıyorlar. Bayrağımızı yakıyorlar. Devlet başkanları Sarkisyan sınır kapısı açık değilse Türkiye’ye gitmem diyor.

BİZ: Karabağ’ı işgal ettiklerini görmemezlikten geliyoruz. Vakıflar Yasası ile mal edinmelerine izin veriyoruz. Ermeni sorununu çok iyi bilen tarihçi Yusuf Halaçoğlu’nu Türk Tarih Kurumu Başkanlığı görevinden alıyoruz. 2009 yılı yerel seçimlerde iktidar partisi ile Ermeni cemaati özellikle Bakırköy’de ortak çalışıyorlar. Ermeni cemaati vakıflar yasasını çıkarmada büyük emek sarf eden AKP’ye kendi gazetelerinde minnet duygularını açıkça ifade ediyorlar.

Ermeni sorununun iç yüzünü anlatan Cumhuriyet Tarihinin en kapsamlı belgeseli Sarı Gelin’i Ermeni’ler üzülmesinler diye toplatıyor, ortadan kaldırıyoruz. Cumhurbaşkanımız, iyi ilişkiler ve dostluk kurmak için Erivan'a gidiyor. Azerbeycan’daki soydaşlarımızı düşünmeden, Türkiye’nin enerji koridoru olma yolunu tıkamak için yol haritaları hazırlıyoruz. Sarkisyan Türkiye’ye teşrif etsin diye sınır kapısını açmaya çalışıyoruz. Bayrağımızı yakmalarını, Türkiye aleyhinde gösteri yapmalarını görmemezlikten geliyoruz.

Acaba Ermenilerin elinde çok büyük bir kabahatimiz mi var? Neden böyle kabahatli çocuklar gibi boynumuzu büküp sesimizi çıkarmıyoruz? Bize şantaj mı yapıyorlar?

 
Toplam blog
: 32
: 401
Kayıt tarihi
: 20.07.08
 
 

Mehmet Sabri HABERVEREN. 15.10.1948 yılında Şanlı Urfa’da doğdum. 966'da İstanbul Ed. Fakültesine gi..