Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Ermenistan: 0 Türkiye: 2

Ermenistan: 0 Türkiye: 2
 

Ermenistan’ın maçtaki ilk amacı maçtan beraber olarak ayrılmaktı. Onun için milli takımımızın üzerine hiç gelmediler. İlk 20 dakika bunların maçı yavaşlatması ile milli takımımızın temposu düştü. Ermenistan taktiğini uyguladı. İlk yarı yine çok kötü geçti. Maç beklenenin aksine gayet yavaş geçti. Kasti bir faulle karşılaşmadık hatta biz biraz dengesiz girdik. Maç genel olarak ortada geçti.

Maçın ilk dakikalarında millilerimiz seyircinin etkisinde kalarak, rakibinin üzerine gitmedi. Maçta hiç heyecan yoktu. Milli maç olmasa bırakıp izlemeyecektim. İkinci yarıda fatih hocanın doğru bir karar alarak mevlit oyundan aldı. Yerine kazım girdi, (dk 55) bu değişiklik maçın biraz hızlanmasını sağladı. Zaten değişiklikten 6 dakika sonra kazım asist yaptı ve Tuncay düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Ermenistan takımı beraberliğin gitmeye başlaması üzerine maça heyecan katmaya başladı. Onlar maçı hızlandırdı, bunun üzerine bizim takım da maça tempo kattı. İlk 3/5 dakika çok hızlı vardık rakibin üzerine ama ondan sonra arkamıza yaslandık biraz. 65. dakikada Tuncayı maçtan alarak Ayhanı maça alan fatih terim topun bizim ayağımızda kalmasını istedi. Bunun arkasından oyun biraz daha hızlandı. Arda’nın kendi çabaları ile attığı çalımlar ile biraz daha atak bulduk.

Maçın bitmesi azalırken artık milli takımımız oyunu yavaşlatmaya başladı. İkinci yarıda rüzgâr bizim kalemize doğru estiğinden dolayı defans biraz sorun yaşadı. 76 dakikada kornerden gelen topu aurelio düzeltti ve semih güzel yer tutarak takımımızın 2. golünü attı. Golden hemen 2 dakika sonra Ayhan bir gol kaçırdı. 81 dakikada görevini yapan semih yerini Gökhan Ünala bıraktı. Artık ondan sonra da zaten maç çok yavaştı. Maçı genel olarak incelediğimiz zaman bir hazırlık maçı düzeyinde geçen ve TRT 1 de sanki önemsiz bir maç gibi çok kötü kamera açıları ile maçı mahveden bir maç ortaya çıktı.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..