Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Erol Işık'la bir güzel İstanbul anısı...

Erol Işık'la bir güzel İstanbul anısı...
 

kameramdan...


Milliyet Blog vasıtasıyla tanıştığım dostlarımın sayısı oldukça kabarıktır ve bununla da hep gurur duyarım.

Bu dostlarımın bir çoğuyla değişik toplantılarımızda karşılaşma şansını elde etmişimdir.

İstanbul'a her gelişimde, değerli can dostumuz Sema Şener, İstanbul'lu yazar dostlarımızı toplar ve unutulmaz güzel anılarla dolu sohbetler yapmamızda aracı olurdu.

İki yıl önceki İstanbul Beyoğlu buluşmamız muhteşemdi... Sayısını şimdi anımsayamadığım oldukça güzel bir ekip olmuştuk...(Yazısı aşağıdaki link'te ...)

İzmir-Aliağa'da, geçen sonbaharda,  ikinci kez düzenlediğim ve yine lezzetine doyamadığımız; Antalya'dan, İzmir'den , Ayvalık'tan, İstanbul'dan koşup gelen MB yazarı dostlarımızla olan eğlenceli buluşmamızın belleğimizdeki izleri tatlı bir anı olarak kalmıştı.

......

Ocak Ayı itibariyle İstanbul'dayım...Yine, yeniden dostlarla buluşmak üzere, Şubat başında,  Sema Şener, Cansın Erol ve Dilek Çınar ve Hızır Kabil  dostlarımızla Üsküdar'da buluşmak üzere sözleşmiştik.

Ani hava değişimi nedenyle gripal hadisenin bende yarattığı kırıklık nedeniyle o güzelim toplantıya katılamamıştım.

İki yıl önce İstanbul-Florya'da buluşarak çok güzel bir sohbetle can dost olduğum, değerli yazar arkadaşım  Erol Işık Beyin, yine yeniden aynı yerde buluşma daveti üzerine, Florya'da buluşarak yine tadı damağımda kalan güzel bir muhabbete imza attık.

Her ikimizin de ortak tutkusu olan uçakları, yine  yakından izlemenin keyfini sürmüştük...

Hızır Kabil ve  Ata Kemal Bey o gün mazeretleri olması nedeniyle aramıza katılamamışlardı...

.........

Bizim bu tür toplantılarımız, tamamen dostluk ve sevgi üzerine inşa edilmektedir... Düşman çatlatmak gibi negatif düşünenlerle de işimiz olmaz...Böyle düşünen '' riyakar ve zayıf mizaclı olanlar '' da  kısa sürede aramızdan ayrılmak zorunda kalmışlardır...

'Asil azmaz, bal kokmaz; kokarsa yağ kokar; çünkü aslı ayrandır. '' demişler...

Yüzyüze yapılan her toplantı, gerçek dostları tanımada önemli bir mihenk taşı olmuştur...

....

Milliyet Blog'un güzide yazarlarından, Erol Işık, içi-dışı bir; erdemli ve dürüst mizacıyla hep dostumuz olmuştur... O'nun dostluğunu  kazanmak benim için çok büyük bir onurdur...

İstanbul'da bulunduğum doksan günlük '' ziyaret  ve ticaret günlerim''  sona ermiş ve bugün itibariyle İzmir'e dönme hazırlıkları içindeyim.

İstanbul günlerimde, şahsıma yakınlık gösteren, başta Erol Işık, Sema Şener, Hızır Kâbil  ve  ismini burada  tek tek sayamayacağım kadar çok olan değerli can dostlarıma teşekkürlerimle sevgilerimi sunarım.

................

 http://blog.milliyet.com.tr/mb-istanbul-beyoglu-bahar-bulusmasi/Blog/?BlogNo=354842 

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..