Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '13

 
Kategori
Sinema
 

Erotik romanın filmi için 5 güzel oyuncu aday

Erotik romanın filmi için 5 güzel oyuncu aday
 

Geçtiğimiz yıl satış rekorları kıran Grinin Elli Tonu-Fifty Shades of Grey, beyazperdeye uyarlanıyor. Kitabın ana kadın karakteri için 5 güçlü aday birbiriyle yarışıyor.

Red Carpet'ın haberine göre, Anastasia Steele karakterinin kimin tarafından canlandırılacağı sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

İşte bu rol için 5 muhtemel aday:

Kristen Stewart: Alacakaranlık-Twilight serisiyle tanınan oyuncu, bu rol için güçlü adaylardan değil. Alacakaranlık serisinin son filmi olan Şafak Vakti ile en kötü oyunculara verilen Altın Ahududu alan Stewart, bu nedenle adaylar arasında zayıf halka.

Emma Watson: Aslında en güçlü aday olarak gösterilen Harry Potter serisinin ünlü yıldızı, rolü kendisinin oynayıp oynamayacağı sorulunca kesin dille ''hayır'' dedi. Ancak geçtiğimiz günlerde ''Burada kim benim Grinin Elli Tonu filminde oynayabileceğimi düşünüyor? Gerçekten soruyorum'' diye bir tweet atınca hala adaylar arasında olduğu anlaşıldı.           

Mila Kunis: Son olarak Muhteşem ve Kudretli Oz filminde rol alan ünlü aktris, kendisine biraz zaman ayırmak için bu aralar film projesi olmadığını söylüyor ama adaylar arasında olduğu kulislerden gelen son haber.          

Alexis Bledel: İşte bu rolün en favori ismi. Bebek yüzlü 31 yaşındaki oyuncu yaşını göstermiyor, yüz yapısı rol için uygun. Bu gidişle Anastasia Steele o olacak gibi görünüyor.       

Keira Knightley: Anna Karenina ve Karayip Korsanları serisinin güzel oyuncusu da rolle ilgili yorum yapmıyor ama adaylar arasında.

Emilia Clarke: Game of Thrones dizisinin tanınmış oyuncusu, adaylar arasına yeni girdi. 25 yaşındaki güzel yıldız, rol için Alexis Bledel ile kapışacak gibi...  


 

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..