Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Erozyona uğradı acılar

Erozyona uğradı acılar
 

İşte bu...

Hayat, yaşamak, nefes almak... Yeni anlıyorsun anlamlarını. Çektiğin nefesler taaa, iliklerine kadar. Gülerken katıla katıla gülüyorsun artık, kederlere inat. En sakin yüz ifadende de bile bir tebessüm var. Ağlarken bile gülüyor gözlerin.

Yaşıyorsun, mutlusun, işte sen busun.Kalbinin atışını hissedebiliyorsun. Öyle hızla çarpıyor ki, bir yere yetişmek ister gibi. Aslında öyle acılı ki kalbin, öyle yaralı ki. Ama bu sevinç, bu mutluluk öyle yıkıcı bir güce sahipti ki. Erozyana uğradı acıların. Her yanın ışıl ışıl, cıvıl cıvıl. Bağırmak istiyorsun avazın çıktığı kadar, nefesin yettiği kadar. ''Hoşgeldin''demek istiyorsun. Sıkıca gidip sarılmak boynuna, kokusunu içine çekmek istiyorsun. Hapsolsun o koku içinde, için huzur bulsun. ''Ne olur hep kal artık, hiç gitme'', demek istiyorsun. Ellerini tutmak sıkıca, bırakmamak istiyorsun. Gözlerinin derinliklerinde kaybolmak istiyorsun. Saçlarını okşamak, yüzüne dokunmak istiyorsun. Öylesine bir tutku sende o. Hep sende kalsın istiyorsun. Bu yürek hep onunla olsun istiyorsun.

Açtın müziği sonuna kadar, elinde kocaman manevi bir bayrak. Amblemi kocaman bir kalp.I şık saçan umut dolu bir kalp. Koşuyorsun bayrak elinde, müzikler eşliğinde. Kahkaların masmavi gökyüzünde.

Oysa kızgındın sen ona. Kırgındın oysa ki. Gidişi yıkmıştı seni. Ama şimdi nereye kayboldu kırıklar. Onu gördüğün an unuttun tüm kederini. Neydi bu içini ısıtan, tüm acıların uçuşup kaybolmasını sağlayan, içine mutluluk tohumları eken, neydi?

O gülen gözler miydi, o sıcacık bir rüzgar gibi olan sesi miydi? Bir meltem miydi o, tenine hoş bir esinti veren. Yoksa bir kasırga mıydı, ruhundakileri koparıp giden. Hem yükselen duygular vardı içinde, hem kopup giden. Artarken eksilir mi insan. Eksilirken artar mı? Hem kazançsın, hem kayıp.

Herşeye rağmen, git tut elini sıkıca hadi, git nereye isterse. Bulutlara çıkın birlikte , yuvarlanın yumuşacık bulutların üzerinde.Yada bir tepeye oturup izleyin kuşları, doğayı, insanları. Yaşamdan anlamlar çıkartın. Anlamlar yükleyin hayata.

Bir yürek atışı, der ki yelkovan
Durulsun denizler kalsın süt liman
Başımı göğsüne yasladığım an
Düşmanım yalnızca akıp giden zaman.
(SUAVİ)


(İlham kaynağım olan, o güzel ve benim için çok değerli olan özel insana ithaf edilmiştir.)

 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..