Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Ersin Kokut'tan Yılın Son Bombası

Ersin Kokut'tan Yılın Son Bombası
 

29 Aralık’ta vizyona girecek olan “Parayı Bulduk” filminin Başrol oyuncularından Ersin Korkut ile Gülsüm Alkan filmin yönetmeni İhsan Taş’ı ofisinde ziyaret ederek filmin son halini birlikte izlediler.

Yapımcılığını Taş Film’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Vahdet Çakar, Hüseyin Elmalıpınar, Sami Çelik, Erol Toksoy, Serkan Dinç, Dilek Uluer, Hakan Salli, Çağkan Özkörüklü, Zahrettin Çelik ve Yavuz Karakaş gibi birbirinden başarılı isimler yer alırken, filmin Dağıtımcılığını MC Film, müziklerini ise Selçuk Abay ve Tolga Tümözen üstleniyor.

ERSİN KORKUT “29 ARALIK’TA HERKESİ FİLMİMİZE BEKLİYORUZ”

Filmde kullanılan özel efektlerin filme bambaşka bir hava kattığını belirten Ersin Korkut, duygularını şöyle ifade etti “Filmi de, Afişi de çok beğendim. Yönetmenimiz İhsan Taş’ı tebrik ediyorum. İleride çok daha büyük projelere imza atacağına inanıyorum.

Çok iyi bir tarihte vizyona giriyoruz. Vizyon tarihimiz güzel, Filmimiz güzel, ekibimiz güzel, her şey çok güzel, umarım filmin gişesi de güzel olur. Onun için 29 Aralık’ta herkesi filmimize bekliyoruz” diyerek sinemaseverleri filmi izlemeye davet etti.

Filmi izledikten sonra oldukça neşeli görünen ekip, hep birlikte “Bu Yılbaşı Parayı Bulduk” diyerek espri yaptılar...

 

Fragmanın youtube deki Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=mKnE4fiRN3Y

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..