Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '11

 
Kategori
Spor
 

Ertuğrul Sağlam; Türkiye'nin yüz akı olacak.

Ertuğrul Sağlam; Türkiye'nin yüz akı olacak.
 

Ertuğul Sağlam'ların sayısı artmalıdır...


Daha evvel de yazmıştım; Etuğrul Sağlam, Türk Futbolu'nun Beyefendisidir diye.
Kaybettiği maçlarda da, kazandığı maçlarda da yaptığı açıklamalarla, futbol dünyasının dengelerini yerine getimektedir. Keşke Futbol câmiasında, Ertuğrul Sağlam gibi, daha nice; yöneticiler, futbolcular, futbol yazarları vs...olsa. 

Bir insan, içinde bulunduğu câmiayı her zaman, herşeyi'yle temsil ettiğinin farkında olarak hareket etmeli her zaman. Bu; spor olursa, daha da mühimdir. Özellikle de; bir endüstri hâlini almış, büyük paraların döndüğü FUTBOL oluncada, daha da ehemmiyetlidir... 

Mâdem ki bu böyledir; o zaman, bu câmia'nın içinde olan her fert, bu çok ehemmiyetli câmia'ya lâyık bi şekilde hareket etmek mecbûriyyetindedir. Bu mecbûriyyet ve ehemmiyet; futbol olunca daha da artmaktadır. 

İşte, bu mesûliyyetli kişilerdendir Sevgili Ertuğrul. 

İşte bu güzel insan, Bursaspor'la, geldiğinden beri mükemmel başarılar kazandırdığı bu güzîde klube, yeni yeni başarıla kazandırmak için, 3 yıllık daha sözleşme imzalamış. 

Geçen yıl, Bursa'ya kazandırdığı Şampiyonluğun; bu sene de, verdiği mücâdele ile, tesâdüf olmadığını göstermiştir. Gelecek yıllar içinde de, daha bir çok başarıya imza atacağına inanıyorum Sevgili Ertuğrul'un. 

Hem de Bursa'da.
Bursa da, Ertuğrul'a sâhip çıkmaya devam eder, küçük hesaplarla küstürmezse şayet, Bursa'nın adını Dünya'ya ezberleteceğine inanıyorum ben. 

Ertuğrul Kardeşim'le alakalı çok yazı yazdım, çok yazı okudum bugüne kadar. 

Sevgili Ertuğrul'un, Bursaspor'la bu anlaşmayı yapması, Bursa için çok mükemmel oldu. Bursa'lı taraftarlar, Bursa, Bursaspor Yönetimi, hülâsâ Bursa'lı herkes, bundan sonra da; Sevgili Ertuğrul'un arkasında, ''SAĞLAM'' bir şekilde durduğunu, ortaya koyarsa şâyet; Bütün Dünya'ya Bursa'nın sesini duyuracak Allah'ın izni ile. 

Hattâ Bursa'dan Millî Takıma geçerek, Türkiye'yi Dünya Şampiyonu bile yapabileceğine inanıyorum. 

Sevgili Ertuğrul Kardeşim'de de, bu potansiyel, fazlası ile var zâten. 

Yeter ki O'na sâhip çıkılmaya devam edilsin... 

Bursa'ya ve Türk Futbolu'na hayırlı olsun. 

Sağlık ve Muhabbetle 

03.04.2011, pazar
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..