Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '15

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Eş zamanlı yalın Yayıncılık

Eş zamanlı yalın Yayıncılık
 

Eş zamanlı yalın yayıncılık


İnternetin hızının artması ve akıllı teknolojilerin hayatımızda yaygınlaması ile bir çok alanda inovasyona ve değişime gidiyoruz. Mobil, hızlı, interaktif, faydalı, sürekliliği sağlayan ve müşteri memnuniyeti üzerine kurulu işler yapmaya çalışıyoruz.

Eş zamanlılık da hızlı değişen bu ortamda, anı yakalayan ve paylaşıma açan, sinerjiye imkan tanıyan, doğal akışı ön planda tutan yeni bir yayıncılık akımı. Bunu aslında son birkaç senedir sosyal medyayı kullanarak bireysel paylaşımlarımızla yapıyoruz. Eş zamanlı yayın yapan kanallar da var.

Eş zamanlı yayıncılığı 4 ayaklı bir masa olarak düşünürsek bir ayak eş zamanlı yayıncılık, diğeri yalın yayıncılık, diğer ayak internet ve son ayak da kaliteli içeriktir.

Yalın yayıncılık sade, anlaşılır, güncel, kaliteli, okurun ihtiyaçları ve bilgi birikimi göz önünde bulundurularak sunulan, okura ihtiyaç duyduğu alan ile ilgili genel hatları sunan, büyük resmi gösteren bir yayıncılık örneğidir.

Eş zamanlı yalın yayıncılıkta amaç bu hızlı tempoda bireye ve ihtiyaçlarına yetişebilmektir.
Yayınlarımıza daha esnek bir yapı kazandırarak okur ve izleyiciden alacağımız sinerjiyle onları dinamik hale getirebilmek ve sürdürülebilirlik kazandırmak, onları yaşayan formlara dönüştürebilmektir.

Bu gün yayıncılığın digital formunu görüyoruz ve kullanıyoruz. Yarın veya çok kısa bir zaman sonra giyilebilir teknolojilerin de hayatımıza entegrasyonuyla eş zamanlı yayıncılığı yaşayacağız ;))

Daha fazla fikir edinmek için web sitemi inceleyebilirsiniz.
www.eszamanliyayincilik.com   

 

 
Toplam blog
: 12
: 322
Kayıt tarihi
: 17.10.13
 
 

26 Şubat '79 Ordu doğumlu, Dünün gıda mühendisi, Bugünün internet girişimcisi, Kendisiyle barışık..