Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Esaretten kurtulmak (mı? O da ne?) 2

Esaretten kurtulmak (mı? O da ne?) 2
 

Esaretten kurtulmak (mı? O da ne?) 2


Bir önceki yazıda şu soruyu sormuştuk kendimize “Şu anda gerçekten kendi istediğim, mutlu olduğum, düşlediğim hayatı mı yaşıyorum, yoksa başkalarının hayatını mı?“ ve cevabımız hayır mış ki bu yazıyı şu an okuyorsunuz.

Cevaba ya da çözüme gitme yolunda bir soruyla daha devam edelim. Düşlediğiniz hayatı yaşamanıza gerçekten engel olan şey nedir? Cevap? Aileniz mi, eşiniz mi, işiniz mi, arkadaşınız mı? Yoksa daha önce hiç aklınıza gelmeyen biri mi?... Siz? Yok canım bu hayatı yaşamayı siz isterken aynı zamanda engelleyen olabilir misiniz?  Bu soruların cevabını vermeden daha fazla devam etmeyin derim ben…

Bu yazıdan, benden ya da başka bir profesyonel koç'dan mucize bekliyorsanız şu an okumayı bırakmanızın tam sırası çünkü sizin için hiçbir şeyi çözemeyiz, hiçbir mucize de yaratamayız. Ancak siz istiyorsanız orası başka. Siz istediğinizde köprüler kuruyoruz beraberce, karşıya geçebilmeniz için ve siz istediğinizde gerekirse denizi yarıp size yol vermesini sağlıyoruz. Sizin bazen inanmadığınız ancak profesyonel yaşam koçlarının adı gibi bildiği bir gerçek var ortada, o köprüleri kuran da , denizi ikiye ayıran da sizsiniz aslında.

Profesyonel koçluk süreci önce sizin bir şeyleri istemenizle başlıyor. Bazen seans esnasında ne istediğiniz konusunda değişiklikler olsa da konunun, sorunun ve çözümün merkezinde siz olduğunuz için isteğiniz bizim için önemli.

Sahi siz gerçekten engellerinizi aşmak ve hayatınızı değiştirmek istiyor musunuz?...

Cevabınız evet ise, bir sonraki yazıda biraz daha derinlere inebiliriz beraberce.

Sevgiyle kalın… 

 
Toplam blog
: 20
: 532
Kayıt tarihi
: 09.01.07
 
 

Uluslararası Koçluk Derneği (IAC) onaylı profesyonel yaşam koçu sertifikasına, Uluslararası Koçlu..