Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '10

 
Kategori
Siyaset
 

Eşekler…

Eşekler…
 

Eşekler….

Referanduma kadar on gün tatil yapmaya karar verdim. Tv, bilgisayar, gazete, radyo yok. Belki telefonu da kapatabilirim. Zira televizyonlarda izlediğim veya gazetelerden takip ettiğim kirlilik neredeyse sağlığımdan edecek. Onun için on gün mola. Aklıma gelen bildik bir hikaye ile şimdilik allahaısmarladık. Referandumda oylarınız “hayır”lı olsun.

EŞŞEKLERRRR.!! . .....

Eşekler köydeki semerciden çok şikâyetçilermiş. Semerci hiç iyi semer yapamıyormuş. Eşeklerin sırtları kanlı yaralarla doluymuş. Eşekler toplanıp yeni bir semercinin gelmesi için dua etmişler. Hikâye bu ya duaları da kabul olmuş ve gerçekten köye yeni bir semerci gelmiş.

Ne var ki bu semerci de eşekleri rahatlatacak semerler yapamıyormuş, yaralar azalacakken artmaya başlamış. Eşekler yine toplanıp, köye yeni bir semerci gelmesi için dua etmişler. Ve gerçekten mevcut semerci köyden ayrılmış, yerine başka bir semerci gelmiş. Eşekler her semerci değişikliğinde olduğu gibi yine çok sevinmişler.

Ama çok zaman geçmeden yeni semercinin de çok farklı olmadığını, semerlerin gittikçe daha da kalitesizleştiğini, yaralarının ise kötüleştiğini görmüşler. Semerci gitmiş, semerci gelmiş. Her seferinde eşekler yeni semerci gelmesi için dua etmişler. Bu hikâye kaç semerci değişene kadar böyle devam etmiş bilmiyorum.

Nihayet bir gün eşekler toplanıp, eski semerciden kurtulmak için değil de eşeklikten kurtulmak için dua etmeye başlamışlar.

Almanya'da 70 bin Sağlık Kurumu... ............ .... 8 bin kilise,

Fransa'da 60 bin sağlık kurumu... ............ ...... 9 bin kilise

Türkiye’de ise 7 bin sağlık kurumu............ ......... 77 bin cami
olduğunu biliyor muydunuz?

" Allah, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır"

" Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. "

" Giordano Bruno (..... - 1600)"

31/8/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..