Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '16

     
    Kategori
    Sinema
     

    Eski Filmleri Miras Bırakan Yeşilçam Yıldızlarımız

    Eski Filmleri Miras Bırakan Yeşilçam Yıldızlarımız
     

    Yeşilçam unutulmayanlar


    Nostaljik filmler ile yetişen bir nesil olarak eski filmleri arar olduk. Kısıtlı imkanlar ve düşük bütçelerle yapılması bile yeşilçam filmlerini izlememek için bir neden olmadı bizlere. Eski filmleri yıllar geçmesine rağmen tekrar tekrar izleyen ve o filmler ile mutlu olan bir insanımız var.

    Söyleyecek pek çok söz var aslında, Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri, Şener Şen'in komik ve espiri dolu sahneleri tekrar tekrar izlemek bizlere bazı sıkıntılı zamanlarımızda ilham kaynağı oluyor. Her yeşilçam filminin aslında bizim için yeri ayrı ve izledikçe sıkılmadan, gülerek, eğlenerek andığımız oyuncular vardı eski filmlerden bizlere kalan.

    Hayatın tüm zorlukları ile mücadele eden konuları ve eğlenceli, gülücüklerle dolu sahneleri ile bizlere ilham verendi onlar. Zamanla birer birer aramızdan ayrılan ve bizleri yeni filmlerinden mahrum bırakanlar oldu. Çocukluğumuzun ve yaşlanana kadar izleyeceğimiz filmlerin hatırasıydı yeşilçam filmleri. Usta oyuncuların bizlere bıraktıkları eskiden kalan bir miras olarak hatırladık ve her canımız sıkıldığında bir Kemal Sunal, Bir Türkan Şoray izlemek geçti içimizden.

    Şimdilerde yeni filmlerden alamadığımız güzel duyguları, zevkleri ve gülecek komik yanları onlar bizlere yaşattılar. Bu yüzden asla yeri dolmayacak ve unutulmayacak olan oyuncularımızı saygı ve sevgi ile anıyor, Aramızdan ayrılan ve bizlere güzel filmlerini miras bırakan o sevimli ve güzel oyuncularımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 90
    Kayıt tarihi
    : 23.12.16
     
     

    Ortaokul yıllarıma kadar Doğup büyüdüğüm yer olan Tarsus'ta bulundum. Okul hayatım bittikten sonr..