Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '15

 
Kategori
Magazin
 

Eski Milletvekili Meclis'ten Yeşilçam'a transfer oldu

Eski Milletvekili Meclis'ten Yeşilçam'a transfer oldu
 

22. Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu Kaçış 1950 isimli sinema filminde Mustafa karakterini başarıyla canlandırdı.


Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan " KAÇIŞ 1950 "isimli sinema filminde, Filmin Başrol oyuncusu Mustafa karakterininin yaşlı halini başarıyla canlandıran Ak Parti Eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, filmin Genel Yönetmeni ve Yapımcısı İhsan Taş ve ekibinden tam not aldı.

Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar mütevazi kişiliğiyle de ekip arkadaşlarının takdirini toplayan eski vekili önümüzdeki günlerde Tv ekranlarında görürseniz şaşırmayın.
 
1950- 1970 yılları arasında Bulgaristan'dan Türkiye'ye kaçan üç gencin hayat hikayesini konu alan filmde Atilla Saral, Zeynep Gülmez, Burak Kaya, Onur Bayraktar, Hüseyin Elmalıpınar, Mehmet Vanlıoğlu, Ali Özkan Dinkçi, Efe Kopuz, Mesut Eray, Ender Turan ve Zülkef Yeşilbahçe gibi isimlerle kamera karşısına geçen Faruk Anbarcıoğlu Meclisteki başarısını sinemada da sürdürmeyi hedefliyor.
 
Yapımcılığını TAŞ FİLMİN üstlendiği "KAÇIŞ 1950" isimli sinema filmi çok yakında sinemalarda sinemaseverlerle buluşacak.
 
İHSAN TAŞ / MİLLİYET

 

 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..