Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Eski resimlere ağlamak

Eski resimlere ağlamak
 

Başlığa bakınca bir an albümlere baktığımızda geçmiş yıllara gidince , o anları özellikle aile bireyleriyle paylaşırken mutlaka birçoğunuz özellikle sadece fotoğraflarıyla bir şeyler paylaşabildiğimiz kişiler çıkınca hüzünlenmişizdir.

O an kendimizi tuttuysakta en uygun zamanda tuvalete veya mutfağa o da olmadı dışarı çıkma bahanesiyle kendimize sığınacak ve göz yaşlarımızı serbest bırakacak bir yer bulmuşuzdur.

Bugün bu satırları yazmam ise yaklaşık 2.5 sene önce çok sevdiğim bir arkadaşımla yaşadığımız Antalya yaz macerasının fotoğraflarının bir anda odamı temizlerken önüme deste halinde düşmesiyle başladı. O resimler yasaklıydı. Arkadaşım yeni evlendiği için imha etmişti bile, bense bir daha görmemek ve belkide kaçan treni bir daha düşünmemek üzere en ulaşılmaz noktalara saklamıştım ama imha edecek gücü bulamamıştım ne de olsa kafamda bir yerde formatlayamayacağım şekilde duracaklardı ...

Artık bu resimler sadece anılardan ibaret ama bir kez daha anladım ki , sevdiğinizle yaşadığınız son an da surat haliniz ne ise yıllar geçsede o son hal anında yüzünüzde şekillenebiliyor. Siz de nasıl oluyor bilemem ama benim yakada durumlar böyle.

Şu an baktığımda, Pinhani - Untuldular şarkısının sözleri gerçekten duruma çok güzel uyuyor , eğer dinlemediyseniz buyrun dizeler aşağıda :

Su verdiğin çiçekler,küçük bahçemi süsler
Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz
Seni beklemekten
Seni özlemekten

Inandığın masallar birer şarkı oldular
Sana imkansızlıkları unutturdular
Şimdi yarım kaldılar
Sen gidince
Unutuldular
Unutuldular..

Masamdaki resimler bir eski filme döndüler
Hergün aynı sahneler
Içinde kendimiz..
Küçük mutluluklar
Çok eski hatiralar,içindeyiz..

Sevildigim zamanlar birer öykü oldular
Meraklı çocuklara anlatıldılar
Aynı oldugu gibi
Yasandığı gibi
Unutuldular..
Unutuldular..
Unutuldular..

Bugün genelde çok basitleşmiş olan ilişkileri düşündüğümüzde, elinizdeki gerçek değerlerin kıymetini bilin ve çevreye gerekiyorsa kulağınızı tıkayın; kürekleri ileride tek başınıza albümlere bakacak yöne değil, albümleri birlikte paylaşacağınız kişiyle olacağınız yöne doğru çekin ...

 
Toplam blog
: 22
: 870
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Nişantaşı Işık Lisesi, Yıldız Teknik Üni. Matematik Muh. ve İstanbul Bilgi Üni. MBA eğitim hayatımı ..