Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Eski Sevgili neden arar?

Eski Sevgili neden arar?
 

Eski Sevgili Neden Arar


İlişkiniz belki de bir süredir iyi gitmiyordu ve sevgiliniz nihayet beklediğiniz ama duymak istemediğiniz cümleyi kurdu… ayrıldınız. Belki siz ona hala aşıktınız ve çok üzüldünüz, kahroldunuz, içinize kapandınız. Dünya başınıza yıkıldı. Kendinizi belki de evinize kapadınız ve buzdolabı en iyi arkadaşınız oldu. Ya da odanıza kapanıp hayata küstünüz. Belki onu tekrar elde etmek için bir şeyler yapmak istiyorsunuz ya da belki yolunuza gitmeye karar verdiniz. Ne istediğinizi belki biliyor, belki bilmiyorsunuz. Kısacası her şey karman çorman, hayat renksiz, ve siz hiçbir şeye anlam veremiyorsunuz.

Zaten her şey bu kadar kaotik iken bir de eski sevgiliniz sizi mütemadiyen arıyor. Sudan sebepler ile üstelik. Siz tam onu unutacak gibi olurken tam da gözyaşlarınız biraz dinmiş tam kendinize gelecek gibi olurken ondan gelen telefon ya da mesaj ile dağılıveriyorsunuz. Sonra her şey yeniden başlıyor sizin için. Sizinle yeniden birlikte olmayı isteyip istemediğini soruyorsunuz kendinize defalarca. Ya o da sizsiz yapamıyor ondan arıyorsa? Evet kesin sizi geri istiyor ve sizden kopamıyor o yüzden arıyor. Fakat en ufak adım atsanız ters tepiyor. Sizden daha çok uzaklaşıyor ve aramalar kesiliyor. Peki o zaman eski sevgiliniz sizi neden arıyor? Amacı ne? Gelin ihtimallere bir göz atalım.

Eski sevgiliniz sizi terk ettiği için vicdan azabı çekiyor ve iyi olup olmadığınızı öğrenmek istiyor olabilir. Eğer uzun süreli bir ilişkiniz olduysa ve birçok şey paylaştıysanız yani birlikte iken sevgi dolu ve dostça bir ilişki yaşadıysanız sizi hala umursuyor ve iyi olduğunuza emin olmak istiyor olabilir. Bu bir ihtimal.

Diğer bir ihtimal de, ki bana kalırsa en kuvvetli ihtimal budur, sizin onu unutup unutmadığınızı kontrol etmek istiyor olabilir. Çünkü insanlar ne olursa olsun ellerindekini kaybetmekten pek hoşlanmazlar. Onu hala seviyor musunuz? Arasa yanına gider misiniz? Yoksa hayatınıza devam mı ediyorsunuz? Bunu bilmek istiyor olabilir. Bunun ona ne gibi bir faydası olacak diye soracak olursanız da, büyük ihtimalle ayrılık kararından %100 emin değildir. Kafasını toparlayana kadar elinin altında olmanız onu rahatlatacaktır.

Ayrıca eski sevgiliniz sizinle arkadaş kalmak istiyor da olabilir. Bu iyi niyetli olan yaklaşımdır. Eğer gerçekten böyle safiyane bir isteği varsa ne ala, ancak sizi yalnız kaldığında arayacağı biri olarak görüp kullanıyor da olabilir. Ki umarım böyle değildir.

Başka bir ihtimal de sizi geri istiyor olabilir. Sizinle konuşarak nabız yokluyor olabilir. İnsanların verdikleri kararlardan dönme konusunda pek başarılı olmadıklarını biliyoruz. Kimse tükürdüğünü yalamak ya da haksız olduğunu kabul etmek etmez. Sizi arayarak, nabız yoklayarak size açık kapı bırakmak istiyor olabilir. Ya da belki onu geri kazanmanız için size ipucu veriyordur. Bu durumda ne yapmanız gerektiğine siz karar vereceksiniz. Eğer onu geri kazanmak istiyorsanız www.eskisevgili.org adresindeki bilgiler size yardımcı olabilir. Ancak eğer yolunuza devam edip onu unutmak istiyor ve fakat aramalarından dolayı bunu yapamıyorsanız ona kibarca ne istediğinizi söyleyebilir ve aramamasını isteyebilirsiniz. Bunda hiçbir yanlış yoktur.

 

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..