Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Eski sevgiliyi yeniden kazanmak için neler yapmalısın

Eski sevgiliyi yeniden kazanmak için neler yapmalısın
 

eski sevgiliyi yeniden kazanmak


Neden eski sevgiliyi yeniden kazanmak için uğraşıyoruz.. Çünkü ondan ayrı kalamıyoruz ve şöyle bir algı var hayatımın erkeğini buldum artık o benimle ben onunla ömür boyu mutlu olucam.

Sevgi, aşk, muhabbetin başladığı sonrasında bu gibi duyguların tamda koyu olduğu artık birleşmenin ve ardından sevdiğin kişi ile uzun sürecek olan bir birlikteliğin hayalinde iken pat çat küt ortalık toz duman ortalık elli altı sevdiğin kişi senden ayrıldı..

Ne oldu tüm hayal ettiğin o güzelim tatlı günler daha gelmeden ilişki bitti nedeni ni senin bile bilmediğin hatta onun bile bu ayrılığı neden yaptığıda belli değil..

Olumsuz bu durumda sanki karanlık bir hücrede yapayanlız kaldığını hissedersin ve başından aşağı kaynar sular dökülür ve sen artık bir başkası ile olamayacağını biten bu ilişkinin ardından tekrar başlarmı sorusunun zihnini kemirdiği günler başlar. 

Duyduğunu değil bidiğini öğrendiğini uygularsan sonuç alırsın..

Biten ilişkinin ardından yapılacakların başında zihnen rahatlama moduna geçmelisin. Bu nasıl olucak şöyle öncelikle zihnini kurcalayan tüm olumsuz soruların gelmesini enelleyeceksin zihninde oluşan tüm sorulara hayır yanıtını vererek soruların geldiği andan itibaren yanıtlamıyacak ve o sorunun zihnini meşgul etmesine izin vermeyeceksin.. Ama bunu başarmam diyorsan kendini aktivitelere ver örneğin internetten oynanan zihin jimnastiği, strateji gibi oyunlara ver en azından zihnini onunla mejgul edeceksin..

Hali hazırda çalışıyorsan, veya herhangi bir meşguliyetin var ise her zamankinden daha fazla yogunlaş ve işinin bilinmeyen kısımlarını, dersinin öğrenilmeyen yerlerini araştırma kapsamına al ve yapabileceğin en iyi aktivitelerden bir tanesine ağırlık ver.. Telefonundaki rehberi kurcaladığında aramadığın nice dost akraba eski arkadaşlar ile kısa hatırlatma şeklinde konuşmalar yap..

Bilgisayarın, laptobun varsa sesli bir şiir okuyarak bunu kaydet ve kendin dinle arkadaşlarına dinlet bu seni ve yakındakileri mutlu edecektir.

Aklına gelen seni meşgul edecek varsa eskiden uğraştığın hobiler veya farklı bir uğraş ile zihnini dağıt kısa süreliğinede olsa sevgili, aşk gibi duygulardan uzak dur.

Kişisel gelişim kitapları oku okuduğun bilgileri uygulamaya geç ve bu bilgiler genelde insanlar ile ilgili olduğu için insanların üzeride denemeler yap gördüğün kişilere dikkatle bak onları gözlemle duygusallıktan uzaklaş duygularının esiri olma..

Rahatlama serileri adı aldınta rahatlama müzikleri dinle, ırmak sesi, kuş sesi orman sesi gibi. Bulmacalar çöz eski sevgili artık senden uzaktave artık ona kavuşamayacaksın telkini ile zihnini hazırla.

Aradan bir ay gibi bir süre geçtiyse

Her romanı değil ayrılık hikayelerin, başarılı ilişki uzmanlarının kitaplarını okumaya başla ve eğer gerçekten eski sevgiliyi yeniden kazanma düşüncen var ise neler yapman gerektiği hakkında bilgi sahibi olmadan harekete geçme. Eski sevgiliyi yeniden kazanmak zor bir durum özellikle duygu yüklü kişiler bunu mantıkla değil duygularıyla çözmeye çalışır ve durumda hep başarısız olurlar sana yardımcı olabilecek kitaplardan bir tanesi eski sevgiliyi geri kazanma formülü

 

 
Toplam blog
: 10
: 145582
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Aşk ve sevgiyi harmanlayarak blog yazarlığı yapıyorum. Doğal tedaviler, sağlık ve ek olarak ilişk..