Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

06 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Eskişehirspor Antalyaspor

Eskişehirspor Antalyaspor
 

Eskişehirspor Antalyaspor Milliyet Spor


Eskişehirspor: 0 Antalyaspor: 0

Son haftaların formda takımı Antalya, karşısında dişli ES ES'i bulunca, ilk yarı hepimiz kabul edelim ki zorlandı.
İlk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarı başlarında şöyle böyle top koşturan her iki takım, maçın son 10 dk. da ligin iki mücadeleci takımı olarak, başa baş bir oyun sergilediler ama malesef birbirlerine bir üstünlük sağlayamadılar.. Durum 0-0 sona erdi..

ES ES son haftaların süper takımı Antalyaspor'dan 1 puanı söke söke alırken, ligde önümüzdeki haftalarda ne kadar zor bir rakip olduğunuda göstermiş oldu..

Herkesin favori gösterdiği Antalyaspor karşısında başarılı bir oyunla 1 puanı alarak otoriteleri bir kez daha şaşırttı.
Maçın sonucu değişmedi. 0-0

Bir önceki ''Türk Futbol Sanayinin KOCAMAN Yöneticilerine!'' http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=148387 adlı yazımda belirtmiştim ''pahalı futbolcuyla olmaz yanında iyi yönetim ve iyi antrenman ve oyun ruhu gerekli'' diye..

Yine hatırlarsanız, aylar öncede büyük takımlara bir uyarı yazım vardı. ES ES EFSANE GERİ DÖNDÜ http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=121465 Transferlerinizi ona göre yapın bakın ES ES geliyor diye.. Bakınız bugün o dediklerim sanki fallamışım gibi çıkmaya başladı..

6. Haftanın flaş takımı Antalya karşısında Eskişehirspor'a kesin yenilir gözüyle bakanlar yine yanıldılar.. Onlar futbola bakışlarıyla daha çoookk yanılacaklar..

Ağzımda gevelediğim şuydu efendim.. ES ES çok yanıltacak bunları daha çoookk KIRMIZIŞİMŞEKLER diye boşuna dememişler onlara.. Çaktı mı çakarlar.. Ya da bugünkü gibi çakamadan da 1 puanı kaparlar. Daha ne olsun Tanrımıza hamdolsun. :)

<ımg id="imgResim" src="/Images/Blog/131/14/148629.jpg">ÇAK ÇAK ÇAK KIRMIZIŞİMŞEKLER ÇAKSIN :)<ımg id="imgResim" src="/Images/Blog/131/14/148629.jpg">


Gönül Notum:Benide zorlana uydurukçu spor yazarı yaptınız ya helal olsun sizlere.. :)
ES ES'le ilgili olan yazılarımın hepsi, (bu yazımda dahil) Eskişehirspor'a ve onların ateş gibi, şimşek gibi olan ama vefalı mı vefalı, KOCAMAN yürekli taraftarlarına gönül armağanımdır!


Özellikle: Hani ES ES yazılarınız.... Eskişehirsporumuzu unuttunuz mu? Artık yazılarını göremiyorum. Arada sırada sadece G.saray ile ilgili yazmakla olmuyor. Teessüflerimi bildiriyorum... Hele hele Denizlispor karşısında 3-0 geriye düşüpte maçı 4-3 kazanan bir ES ES'ten bahsetmeyişinize çok kırıldım. Saygılarımla... Diyen, Sayın ŞAKİR SEZGİNSOY Beyefendiye!

Sevgim saygımla.

''Melekler yüreğinizden öpsün''

CİMBOM'lu ama Gönüllü Eskişehirspor'lu Sabiha Rana

Futbolla ilgili diğer yazılarım: http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?UyeNo=612144&KategoriNo=44

Eskişehirspor - Antalyaspor maçında bakanlar tribünde http://www.milliyet.com.tr/2008/02/15/son/sonspo04.asp

Antalyaspor: 0 - Eskişehirspor: 0

Milliyet Spor:http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1025460&Date=06.12.2008&Kategori=spor&b=Antalyaspor:%200%20-%20Eskisehirspor:%200%20(ilk%20yari)
 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..