Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '12

 
Kategori
Haber
 

Eskişehirspor'un acı günü

Eskişehirspor'un acı günü
 

EDİZ BAHTİYAROĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ (ALINTI)


 

Genç yaşta geçirilen kalp krizlerinin daha öldürücü olduğu eskiden beri bilinen bir gerçek. Kalp Vakfı doktorlarından Dahiliye Uzmanı ve Uzman Kardiyolog Güven Caner, kalp krizinin neden gençlerde daha öldürücü olduğunu şu örnekle açıklıyor: "Bir deney hayvanında koroner damarı bir pensle yavaş, yavaş daraltıp tıkarsanız hayvanın ölmediğini görürsünüz. Ancak damarı birdenbire daraltırsanız hayvanın hemen öldüğünü görürsünüz. Bunun nedeni de yavaş, yavaş tıkandığında kanın yan ince damarlardan (kollateral) giderek kalp kasını besleyebilmesidir" Erken yaşta kalp krizi olaylarında sigara en önemli etken. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Abdurrahman Oğuzhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Aktif sigara içicisiyseniz 3 kat, pasif sigara içicisiyseniz 2 kat, sigaraya içmeyene göre kalp krizine yakalanma riskiniz var” dedi.
 
NAHİDE ÇELEBİ
 
Eskişehirspor'un acı günü
 
Türk futbolu, gece saatlerinde gelen bir haberle sarsıldı! Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyar oğlu, kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu.
 
Eskişehirspor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Ediz Bahtiyar oğlu gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
 
ESKİŞEHİRSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA
 Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'dan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz. Konuyla ilgili detaylı bilgiler gün içinde verilecektir." denildi. Öte yandan, Bahtiyaroğlu'nun ölüm haberini alan Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcular ve çok sayıda taraftar, futbolcunun Batıkent Mahallesi Aytek’in Sokak'taki evine akın etti.
 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..