Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '08

 
Kategori
Spor
 

Esprili skorboard

Esprili skorboard
 

Gittiği her yere mutluluk, şenlik, güzellik, aşk ve bereket götürür Fenerbahçe’miz. Nerede maçımız varsa, SARI güneş selama durur, ilikler düğmelerini LACİVERT gökyüzünün.

Maçın oynandığı stadyumlara komşu apartmanların balkonları, çatıları, davetsiz sevenlerini ağırlar. Hepsinin amacı bir kerecik de olsa dünya gözüyle görmek, yüreklerine sarmaktır SARI-LACİVERT sevdalarını.

Antalya’nın şirin ilçesi Alanya’da bu kez takımımız. Tribüne aç olan Milli Egemenlik stadyumuna serum tedavisiyle portatif tribünler ekleniyor maç öncesi. Çevrede apartman bulamayan aşıklar bu kez vincin tepesinde alıyorlar soluğu hayatları pahasına da olsa.

Bu maç öncesine kadar hiç gol bulamayan rakibine, 3 adet lacivert karanfil takdim ediyor Fenerbahçe’miz. Birbirinden yakışıklı on üç gol, futbol tarihimizin, “bir maçta atılan en fazla gol” olarak tarihe geçiyor.

90 dakika sonrası objektiflere poz veren ihtiyar delikanlı skorboard, cilve yaparcasına, “Alanyaspor 3-0 Fenerbahçe” şeklinde espri yapıyor. Nedeni; şimdiye kadar hiç çift haneli sayılara erişememiş olması…

Çoğumuzun acı, tatlı anıları vardır Fenerbahçe’mizle ilgili. Anı halkama bir yeni zincir daha eklemiş oldum Alanyaspor maçımızla. Bıyıkları yeni yeni terleyen, buluğ çağındaki İ.E.T.T. otobüsünün sol cebinde Kadıköy’üme giderken kulaklıklı radyomda dinliyorum maçı. Attığımız her gol, SARI-LACİVERT buse olarak konuyor adeta utangaç yüreğime. İhbar ediliyorum diğer yolculara serseri dudaklarım tarafından. Onuncu golde dudaklarım “gooolll” diye vokal yapıyor yüreğime ansızın. Sol yumruğum en yakın şahidi oluyor bu goün. Tüm gülümseyen bakışlar üzerime çevriliyor otobüs ahalisi tarafından. Bu gülümsemelere cevap veriyorum gururla, Alanyaspor: 3, Fenerbahçe’m: 10…

Bu satırları, İnce saz’dan, “Çok aşığın var diyorlar” şarkısı eşliğinde yazmak ayrı bir keyif…

 
Toplam blog
: 130
: 740
Kayıt tarihi
: 05.12.07
 
 

İlk önce şunu belirteyim; yürüme engelliyim fakat hayata pamuk ipliği ile değil, LACİVERT YÜREĞİM..