Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '12

 
Kategori
Haber
 

Esra Adile Seyfi için Mevlid-i Şerif

Esra Adile Seyfi için Mevlid-i Şerif
 

Esra Adile Seyfi önceki hafta vurularak öldürülmüştü


Önceki hafta Beykoz Barbaros Hayrettin Paşan Denizcilik ve Su Ürünleri Meslek Lisesi önündeki durakta otobüs beklerken, eski sevgilisi Akgül Semih Aras tarafından vurularak öldürülen kadın polis memuru Esra Adile Seyfi için Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşları Mevlid-i Şerif okuttu.

Paşabahçe Merkez Camii’ndeki mevlide, Beykoz Emniyet Müdürü Erkan Demirci, Beykoz Emniyet Müdür Yardımcısı Tülay Çik, Beykoz Belediye Meclisi Başkan Vekili Birzat Mermer, Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Paşabahçe Karakol Amiri Başkomiser Murat Doğan ve vatandaşlar katıldı.
Paşabahçe Camii İmamı Mustafa Çatal ve Tepeköy Camii emekli hocası Mustafa Taşkın’ın Kuran-ı Kerim okuduğu programda, Yuşa İlahi Gurubu Zeki Durmuş, Halil Öksüz ve Mustafa İler de çeşitli ilahiler seslendirdi.
Programda, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş da kısa bir vaaz verdi.
Konuşmasına, yaşamın oldukça kısa olduğuna değinen Müftü, “Bu kısa yaşamda böylesine acı olaylarla da karşılaşabiliyoruz. Geçen hafta kötü bir şekilde öldürülen rahmetli Esra Adile Seyfi için Allahtan Rahmet diliyoruz. Ruhu şad olsun. Allah bizi iyi ameller yapan kullarından etsin.” ifadelerini kullandı.
Mevlit sonrası da rahmetli Esra Adile Seyfi için Beykoz halkına pilav ve ayran ikram edildi.
www.dostbeykoz.com

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..