Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Estetik cerrahi sanatı için uygun zaman...

Estetik cerrahi sanatı için uygun zaman...
 

Burun estetiği


Öncelikli olarak yaptırmak istediklerinizi yeniden göz önünden geçirirken realistik davranıp sadece sonuca odaklı değil tüm öncesi sonrası aşamalarını da düşünerek estetik ve kozmetik cerrahiyi değerlendirmelisiniz.

Estetik cerrahi sanatı ve nasıl faydalandığınız önemli

Estetik cerrahi sanatı ya da kozmetik uygulamalar görünüşü bir anda değiştirebilir ve kendinize olan güveninizi onarmak için büyük ölçüde yardımcı olabilir. Tabii tüm umutlarınızı yapılacak operasyonlara bağlamamalısınız. Yaşa, yaşam kalitesine ve tabii genetik faktörülere göre değişen farklı yapılardaki dokular yaptırmak istediğiniz bölge ve operasyona göre değişiklik gösterir.

Biz estetik cerrahlar olarak her zaman ufak dokunuşlarla yol almanızı öneririz. Yani çizgi ve derin kırışıklıklarda ilk seçenek olarak yüz germe operasyonunu önermeyiz. Öncesinde enjeksiyonlarla elde edilecek görüntü sayesinde belli bir yaştan sonra estetik cerrahi sanatı  işlemini uygun görürüz. Aynı şey bütün operasyonlar için geçerli. Hastaların gerçekçi yaklaşımları karşısında burnundaki kusuru daha fazla gözünde büyütmek istemeyenler için burun estetiği (rinoplasti) yani burun operasyonlarını öneriyoruz. Kırılmış, doğuştan çıkıntıları olan, ikinci yani revizyon burun estetik operasyonu yaptırmak isteyenler için mutlaka değerlendirilmesi gereken bir seçenek. Estetik burun operasyonları kimi zaman fonksiyon bozukluklarının yeniden yapılandırılmasını ve onarılmasını da kapsayabilir. Sonuçların kalıcı olduğunu düşünürseniz hayatınızda vermeniz gereken en zor kararlardan biri olacak. Bunun için estetiği ve operasyonun ciddiyeti algıladığınızdan emin olmak için özellikle yaşı küçük hastaları kabul etmeyiz. Bireyin sağlıklı karar verebildiği durumlarda burun estetiği, silikonlu göğüs büyütme estetiği gibi operasyonlar hergün sıkça yaptığımız işlemler. Operasyon korkunuzu yenip, görünümünüze yatırım yapma zamanı olduğunu düşünüyorsanız emin ellerdeki uzman estetik cerrah tarafından en iyi şekilde operasyonunuz gerçekleştirilir.

Sevgiyle kalınız J

 

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

facebook: guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..