Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Estetik diş boyu uzatma işlemi

Estetik diş boyu uzatma işlemi
 

Bazı kişilerde diş boyu gerçekten kısadır. Bunun nedenleri bir çok olabilir o kısma girmeyeceğim ama, bazen öyle bir kısalık oluyor ki, diş eti dişlerden daha fazla görünüyor ve uzun oluyor.

Bu durum ile temel olarak 2 farklı şekilde çözüm arayışına gidiliyor. Bunlardan en başında diş etlerini bir laze cihazı ile yukarıya doğru gitmesi için zorlamak. Bir değer yöntem ise, dişlerin ucuna aynı bir tırnağa ekleme yapar gibi, porselen lamine takarak dişi fiziksel olarak uzatmak.

Diş Etinin Yukarıya Alınması

Diş eti bir lazer vasıtası ile dişler üzerindne yukarıya doğru çekilebilir. Bu çekilme işlemi çok basit ve kansız bir işlem. Yani klinik ortamında doktorunuz tarafından yapılan ve ortalama olarak 15-20 dakika kadar süren bu işlem gerçekten basit ama çok etkili bir işlemdir. Eğer diş boyunda ciddi bir oynama yapılmayacak ise, bu yöntem ile dişler daha belirgin hale getirilebilir.

Aşağıya Doğru Uzatma (Porselen Lamine)

Bu yöntem ile diş etinden bir sonuç elde edemeyeceğimizi anladığımızda bu yönteme baş vurururz. Böylece diş boyunu en garanti bir şekilde uzatırız. Bu yöntem de diğer yöntemde olduğu gibi kansız ve acısız bir işlemdir.

Dişin ölçüleri alındıktan sonra porselen lamine özel olarak yaptırılır. Bir sonraki gelişinizde ise, bu yapılan porselen lamineler, doktorunuz tarafından takılır. Bu takma yapıştırma olarak düşünebilirsiniz. Sağlamlık açısından bir çok testten geçmiştir. Porselen ile diş boyu uzatarak estetik gülüş tasarımı yapmış olursunuz. Tek dikkat etmemiz gereken, dudak ve dilin durumuna göre dişi uzatabiliyor olacağımızı bilmenizdir.

Diş Boyu Uzatma Fiyatları

Diş boyu uzatma fiyatları maliyet göre değişiklik gösterir. Her kişiye aynı ücret çocu zaman tutmaz. Çünkü bazen ön 4 diş uzatma için yeterli olabiliyor. Bu gibi durumlarda fiyat değişebilir. En ne fiyat bilgisi için ağız içinizin net bir şekilde çekilmiş resimlerini İnternet Sitemiz Üzerinden Bize Göndermeniz olacaktır. Bu şekilde size özel diş uzatma fiyatını net bir şekilde öğrenebilirsiniz.

http://www.onuluner.com/dis-boyu-uzatma.html

Uzm Dr Onul Üner

 
Toplam blog
: 13
: 1307
Kayıt tarihi
: 03.07.13
 
 

1974 Ankara doğumlu olan Onul Üner, 1992 yılında TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra Gazi Üniv..