Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Estetik sevişmenin dorukları

Estetik sevişmenin dorukları
 

Nefes alışları gittikçe sıklaşıyordu. Hem tırmanmaya devam etmek istiyor, hemde iyice kayganlaşan zeminde tutunamamanın çaresizliği ile parmaklarının ucundan kayan zevki bırakmak istemeyişinin seslerini karıştırıyordu soluk alışlarına. Ağlamakla ağlamamak, gülmekle gülmemek arasında hissedilen garip bir duygunun anlaşılmaz ifadesiydi bu sesler. Aynı anda ıslak teninin değişik yerlerinde hissettiği çıldırtan dokunuşlara kıvrılarak tepki verirken, bir taraftanda içinde çılgınca sağa sola akarak çıkacak yol bulamayan dalgaların kayalarına vurmasının bitmemesi için çırpınıyordu.

Tam en zirveye yaklaştığına inandığı anda, aniden vücudunun hiç ummadığı bir yerinde hissettiği yumuşak dokunuşla irkilerek bir anda tepenin aşağılarına doğru bırakmak zorunda kalıyordu kendini. Kaygan vücudunu saran kollardan kurtularak yeniden tırmanmaya başladığında ise nefesinin yetmeyeceğini anlayarak yeni bir nefes için yapışıyordu yaşamın ıslak dudaklarına. Kuvvet almak ve yeniden tırmanmak için teslim ediyordu ıslak bedenini onun kollarına.

Bolero'nun inanılmaz dinlendirici temposunda yeni bir dans başlıyordu sanki çılgıncasına. Estetik sevişmenin figürleri hakim olmuştu yeniden bir anda ruhlarına. sevişiyorlardı sonu hiç belli olmayan ve nerede biteceği belli olmayan bir senfoninin boşluğunda. Tanrının melekleri tempo tutuyorlardı adeta, sonsuz sevgi üzerine sahneye konan aşkın bu estetik yapıtına.Soluk alışlarının dudaklarının ıslaklığında yarım kalarak çaresizce oksijen arayan ciğerlerinin isyanına, azgın bir denize dönüşen ve en hassas yerlerini çılgınca dövmeye devam eden dalgalarda katılmıştı.

Artık ikisininde elleri dahada kayganlaşan zirveyi tutmakta zorlanıyordu. İkisininde gözleri yarı baygın bir şekilde birbirini arıyordu çaresizce. Bu muhteşem dansın estetik son figürünü aynı anda uyum içinde yapmak için anlaşmışlardı sanki gizlice. bıraktılar kendilerini aynı anda, patlayan volkanların ve kıyılardan yukarı taşan dalgaların inanılmaz bestesinde. Uyanmışlardı sanki beraberce gördükleri kutsal bir rüyanın ardından Tanrının aşk bahçesinde. Hadi sizde sevgi ve estetik dekorunda sevişin doyasıya sevdiğinizle. Gerçekten sevdiği için sevişenlere yer çok bu kutsal bahçede.

Fotoğraf Milliyet Bloğun muhteşem bahçesinden.

METİN ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..