Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Estetikte indirim olmaz deme!!!

Estetikte indirim olmaz deme!!!
 

Estetik Cerrahi


Estetikte indirim olur sayın takipçilerim. Bunun nasıl olacağını nacizane anlatmaya çalışacağım. Aslında estetik ameliyatlarda fiyat serbesttir. Yani estetik ameliyatı yapan hekim ameliyat yaptığı için alacağı ücreti kendi belirler. 

Ama bazı estetikler vardır ki kombine olarak yapılır. Yani birden çok estetik ameliyata ihtiyacı vardır. Bir örnek ile açıklamak gerekirse, hem buırun ameliyatı olup ta aynı zamanda alın germe ihtiyacı olan hastalar olabiliyor. Hem göğüs estetiği olmak isteyip te, hem de karın germe yapıldığı gibi. 

Tabi ki burada tek bir ameliyat esnasında ameliyatlar birlikte yapıldığı için, hastane maliyetleride düşüyor. Yani tek bir anestezi ile 2 ameliyat yapılıyor. Doktor içinde tek bir randevu ve tek bir süre de bu ameliyatı yaparak hem zamandan hem de maliyetten kurtulunabilir. 

Durum böyle olduğunda ameliyatın maliyeti düşüyor. Bu hastaya da olumlı olarak yansıyor. Bu da estetikte indirim olarak hastanın yüzünü güldürüyor. Tabiki kampanyalardan önce doktorun kim olduğu ve elinin bu işte ne kadar becerikli olduğu öne çıkması lazım.

Yani bir cerrah ne kadar indirim yaparsa yapsın, eğer mutlu edici sonuçlar vermiyorsa, indirimin bir anlamı olmaz. Mutlaka işin en iyisini bulmanızı tavsiye ederim. 

Kombine estetik sağlık açısından zararlı mı 

Eskiden anestezi süreleri kısa idi. Bir kaç ameliyatı sürdürmek oldukça zordu. Bu yüzden birkaç ameliyatı birleştirme de sıkıntılar yaşanıyordu. Ama gelişen teknoloji ve imkanlar, artık anestezi sürelerini oldukça uzatmıştır. bu yüzden de birkaç ameliyatın hastaya hiçbir zararı olmadan tamamlanmasını sağlamıştır. 

Her kombine ameliyat birleştirilir mi

Hayır her estetik ameliyat birlikte yapılmaz. Buna doktor karar verrir. Aynı bölgelerde olan ameliyatlar ancak kombine edilenbilir. Bu da bazı zamanlarda gene doktorun uygunluk vermesinden sonra olabilecek bir durumdur. 

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..