Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1982 yılında İstanbul'da doğdum. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Lisans eğitimimi 2005 yılında tamamladıktan sonra, uzun bir süre ara verdiğim yazma hobime; 2006 yılında Milliyet Gazetesi'nin sunduğu teknolojik imkânlar sayesinde geri döndüm.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir Yıldız Kaydı

Merhaba. Çok üzüldüm. Başımız sağolsun. Milliyet Blog değerli bir üyesini, birikimli bir kalemini yitirdi. Allah sevenlerine, ailesine, öğrencilerine sabır versin.

08 Ağustos 2017 14:58
Adam/Kadın, yalnızca kendisini öneriyor! Helal olsun arkadaş!

Merhaba Cem Bey. Zamaninda farkinda olmadan ben de ayni hatayi islediysem de halen hatami duzeltme firsatim olmadi. Umarim elestirdiginiz isimler arasinda yerimi almiyorumdur. Ego kotu bir duygu. Selamlar.

31 Mart 2017 08:54
Şehir içi apartman mı, şehir dışı site ortamı mı?

Merhaba, Günden güne değişen kent yaşamında yitirdiğimiz toplumsal değerler üzerine ben de bir yazı yazmayı düşünüyorum. Site hayatı ile mahalle kültürü arasındaki zıtlaşmayı gözler önüne seren, editör tarafından da önerilen yazınız bir bakıma ilham kaynağı oldu benim için. Siteler ne kadar geniş imkânlar sunsalar da insanlara, bazen onları mutlu etmeye dahi yetmeyebiliyor. İnsanlar şehrin hangi köşesine taşınırlarsa taşınsınlar, bir süre sonra alışkın oldukları değerleri arayabiliyorlar. Selamlar.

13 Mart 2017 17:24
 
Toplam blog
: 266
: 1321
Kayıt tarihi
: 22.06.06