Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '14

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Etkili penis büyütme yöntemleri ile penis boyunu arttırmak

Etkili penis büyütme yöntemleri ile penis boyunu arttırmak
 

Penis Büyütme


Etkili Penis Büyütme Yöntemleri İle Penis Boyunu Arttırmak
 
“Penis büyütme” erkeklerin kafasını kurcalayan konuların başında gelmektedir. Özellikle cinsel aktivite sırasında sorun yaşayan erkeklerin...
 
Penis büyürmüymüş diye düşünüyor olabilirsin. Bu çok normal. Daha önce kimse sana penisin büyütülebileceğini söylememiş olabilir. Ama ben sana söylüyorum. Penis büyütülebilir bir organdır.
 
Egzersizlerle, çalıştıralarak, kuvvetlendirilerek hem uzatılabilir hem de kalınlaştırılabilir. Penis büyütme senin elinde. Hazırsan bunu nasıl yapabileceğinden bahsedelim.
 
Penis Nasıl Büyütülür?
 
Penisimizi büyütmek için birkaç egzersiz vereceğim. Bu egzersizleri hemen uygulayarak sonuç almaya başlayabilirsin.
 
1) Çekme Egzersizi:
 
Penisini inik haldeyken başından tutarak vücudundan ileriye doğru çek. 1 dakika boyunca gergin bir şekilde beklet. Penisinin kökünden itibaren gerildiğini ve uzadığını hissedeceksin.
 
Bu uygulamayı aşağı, yukarı, sağa ve sola olacak şekilde 1 er dakikadan uygulamaya devam et. Başından tutum yere doğru çekeceksin. Sonra çenene doğru çekeceksin. Sonra sağa sonra da sola doğru gerdireceksin.
 
Bu egzersiz penisinin uzamasına en çok fayda sağlayacak egzersizlerin başında gelmektedir. Çekerek penis uzar mı? Demeyin. Uzuyor. Bu deneysel olarak kanıtlandı. İnanmıyorsan 2 ay dene ve uzayıp uzamadığını gör.
 
2) Sıkma Egzersizi:
 
Penisin yarı kalkık haldeyken eline kayganlaştırıcı sür. Sağ işaret parmağınla baş parmağını penisinin kökünde O oluşturacak şekilde birleştir ve başına doğru kaydırmaya başla. Sağ elin penisinin başına ulaştığında aynı işlemi sol elinle de uygula. Her tekrar 3-4 saniye sürmeli.
 
Bu egzersiz penisin kalınlaşmasına en çok etki eden egzersizdir. Bu iki egzersiz güzel sonuçlar almanı sağlayacaktır. Penis büyütme yolları neler öğrenmek için tıkla.
 
 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..