Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '14

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Etkili zayıflama yöntemleri nelerdir? Hızlı zayıflamanın yolları

Etkili zayıflama yöntemleri nelerdir? Hızlı zayıflamanın yolları
 

zayıflama yöntemleri


Kolay Zayıflama Yöntemleri ile İstediğiniz Vücuda Kavuşun

Herkes ideal ölçülerinde olacak diye bir kaide yoktur. Bazı insanların fazla kiloları olabilir. Bazı kişilerde bir hastalık olsa da bazı kişilerde de genetiktir bu durum. Genetik bir durum var ise biraz daha fazla zorlanacağınız aşikardır. Ancak bir rahatsızlığınız varsa bile bazı zayıflama yöntemleri sayesinde istediğiniz vücut ölçülerine sahip olabilirsiniz. Uzmanların da tercihi her insanın ideal ölçülerinde olmasıdır. İdeal ölçülerinizden az da olsanız fazla da olsanız, yaşantınızı olumsuz yönde etkileyecektir. Zayıflama yöntemleri arasında en sağlıklı olanı spor ve egzersizlerdir.

Zayıflama yöntemleri arasında spor ve egzersizler çok önemlidir. Aslına bakılacak olursa spor her insan için bir ihtiyaçtır. Atalarımızın da dediği gibi işleyen demir ışıldar. Spor yapan bünye de sağlıklı olur. Hastalık nedir bilmez. Spor; hareket etme kolaylığınızı arttırır. Kalp ve tansiyon hastalıklarına engel olur. Zayıflama yöntemleri arasında en sağlıklı yöntem olmasının da sebebi budur. Zayıflamak için spor yapmaya başlarsanız eğer, hep zayıfladığınızı göreceksiniz, hem de günlük yaşantınızda daha rahat hareket ettiğinizi göreceksiniz. Zayıflayabilmek için bazı egzersizler de yapmanız gerekmektedir. Kendinize bir program hazırlamalısınız. Bu program haftalık olmalıdır. Her hafta sonunda egzersiz programında arttırmalar yapılmalıdır. Ancak her egzersiz yaptıktan sonra tartılmayın. Egzersiz sonrası kilo verilmez. Düzenli egzersiz sonrasında kilo verilir.

Sağlıklı zayıflama yöntemleri arasında tercih ettiğiniz yöntem spor ve egzersizler ise, bazı koşullara da dikkat etmelisiniz. Kendinize bir egzersiz programı hazırladıktan sonra düzenli olarak o programı uygulamalısınız. Egzersizden sonra vücudunuzun bazı bölgelerinde ağrı hissediyorsanız, hazırlamış olduğunuz egzersiz programını azaltmalısınız. Daha hafif bir egzersiz programı ile zayıflama yöntemleri uygulamış olursunuz.

Zayıflama yöntemleri için internette araştırma yaparsanız eğer çok farklı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak her yazılana inanmamalısınız. Uzmanlar tarafından onaylanmış bazı zayıflama yöntemleri tüyolarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Metabolizmanızın hızlı çalışması için yoğurt ve tarçını karıştırıp yiyebilirsiniz. Ayrıca çoğu insan tarafından bilinmeyen ancak bilimsel olarak da kanıtlanan bir yöntem daha vardır. Gülmek. Gülmek ve gülümsemek size kalori yaktıracaktır. Günde 10 ya da 15 dakika gülerseniz yaklaşık olarak 280 kalori yakmış olursunuz. Öğle yemeğinde ise ev yemeklerini tercih etmelisiniz. Fastfood beslenirseniz kilonuza katkı sağlamış ve sağlığınızı hiçe saymış olursunuz. Bünyenizde kansızlık var ise bol bol yeşil çay içmelisiniz. Yemeğin hemen ardından yaklaşık olarak 10 – 15 dakika şekersiz sakız çiğnemek sindiriminize katkıda bulunacaktır. Belirtmiş olduğum zayıflama yöntemleri sayesinde ideal kilolarınıza kısa süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Son olarak belirtmek isterim ki ekmek çok az yemelisiniz. Hatta hiç yemeseniz daha da iyi olur. Son olarak belirttiğimiz gibi çok sıkı diyete bile gerek yok yediklerinize içtiklerinizi mümkün mertebe dikkat edip bunu da egzersizlerle desteklediğinizde çok iyi sonuçlar görmeniz mümkün.

 

 
Toplam blog
: 37
: 13696
Kayıt tarihi
: 18.11.13
 
 

Vücut geliştirme ve fitness ile ilgili ve bu konuda çeşitli paylaşımlar yapmayı seven bir spor aş..