Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '14

 
Kategori
Türk Mutfağı
 

Etli Börek Tarifleri

Etli Börek Tarifleri
 

Etli Börek


Etli Börek’in Hazırlanışı:

Hamuru hazırlayın. Margarini eritin. Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Yemeklik. doğranmış soğanı ilave edin. Doğranmış sivri biberi katın. Tuzunu, karabiberini serpin. Ocaktan alıp, soğutun. Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Etli Börek’in Malzemeleri:

2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
 tuz, karabiber

 

Kek Tarifleri

 

http://www.lezzetlisirlar.com/etli-borek-tarifleri.html

 
Toplam blog
: 471
: 1765
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..